Door ons aanbevolen

Niet alleen in Technopolis kan je je laten verrassen door wetenschap en technologie. Zijn je leerlingen al gebeten door de wetenschapsmicrobe? Of zoeken ze gewoon naar te gekke activiteiten en evenementen? We helpen hen maar al te graag op weg naar de leukste wetenschatten in heel Vlaanderen.
buitenschoolse activiteit

Zoek naar STEM-activiteiten in jouw buurt

Kriebelt het om ook na de schooluren of in je vrije tijd aan de slag te gaan met STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)? Dan zal je versteld zijn van het ruime aanbod aan workshops en andere activiteiten dat je hier terugvindt. De beste manier om bij te leren over wetenschap, techniek, wiskunde, ICT…? Dat doe je niet via een boek, maar al spelend en onderzoekend!

Ontdek meer
Solderen
Header img 1

Breng 'De Stemmels naar je klas'

Ken jij de Stemmels al? Het zijn de kleurrijke wezens die de hoofdrol spelen in een gloednieuw hybride bordspel voor in de klas. Ze wonen onder de grond wonen en zouden graag leven zoals de mensenfamilie Verboven die boven hen woont. Zo willen ze ook de was doen, muziek maken, afval recycleren…, maar daarvoor hebben ze hulp en (uiteraard) een flinke portie STEM nodig.

Bestel online