We zijn open op woensdag, in het weekend en tijdens de krokusvakantie! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Abonnementsvoordelen bij partners

Je abonnement betaalt zichzelf in een mum van tijd terug!

Naar aanleiding van de coronacrisis zijn sommige partners tijdelijk niet in staat om kortingen toe te kennen op vertoon van je abonnement. Raadpleeg hun website of neem contact met hen op vóór je bij hen op bezoek gaat.

Geniet met je persoonlijk abonnement of vriendenabonnement van leuke kortingen buiten Technopolis! Je Technopolis-abonnement betaalt zichzelf in een mum van tijd terug! Dankzij deze extra kortingen bij onze partners, is je abonnement pas écht goud waard want je kan er elders ook heel wat profijt mee doen.

Partner

Jouw voordeel

Pairi Daiza

50% korting op het individuele tarief op vertoon van persoonlijk abonnement en enkel voor de houder van een vriendenabonnement. Voordeel geldig van 13/02/2021 tot 19/03/2021.

Koop op voorhand je tickets online aan het standaard tarief en vraag vanaf 15u op de dag van je bezoek een terugbetaling op vertoon van je abonnement aan het infopunt in Pairi Daiza.

Plopsa

40% korting reguliere toegangsprijs (kinderen groter dan of gelijk aan 1 meter en volwassenen) op vertoon van persoonlijk abonnement en enkel voor de houder van een vriendenabonnement

Openluchtmuseum BokrijkOnbeperkt gratis toegang tot het openluchtmuseum Bokrijk incl. De sixties, en dit tijdens het zomerseizoen in Bokrijk (3/4/2021 t.e.m. 2/11/2021).
Boudewijn Seapark35% korting individueel tarief volwassenen (zomerseizoen)

Reserveer op voorhand je tickets online en toon je abonnement bij aankomst.

Speelgoedmuseum35% korting individueel tarief
Cosmodrome Genk50% korting individueel tarief
Hidrodoe50% korting individueel tarief
Grotten van Han40% korting op het individueel tarief van de PassHan (ticket12+). Toegang tot de grot van Han, het wildpark, PrehistoHan en Han 1900. Een ticket voor een kind van 4 tot 11 jaar kan aan dezelfde voordelige prijs gekocht worden.
Koop je tickets via grotte-de-han.be en gebruik de kortingscode ABOTEC. Bij aankomst wordt gevraagd om ook je abonnement te tonen.
De NekkerGratis toegang tot domein, € 1 korting op toegangsprijs binnenspeeltuin, € 1 korting op toegangsprijs zwembad
Bobbejaanland50% korting volwassenen
Pass€ 12 voor volwassenen (i.p.v. € 15) en € 7 voor kinderen (i.p.v. € 10)
Pakawi Park40% korting individueel tarief tijdens het zomerseizoen (3/04/2021 t.e.m. 7/11/2021)

Onze partners

Pairi Daiza
Hidrodoe pos
Grotten van Han
De Nekker provincie Antwerpen logo liggend q
Cosmodrome
Boudewijn Seapark
BOKRIJK2015 nieuwlogo
Bobbejaanland logo
Speelgoedmuseum logo
PLOPSALAND PLOPSA CMYK
Pass logo rgb
Pakawi Park

Koop je abonnement goedkoper online!

Op een individueel abonnement krijg je online € 3 korting en op een vriendenabonnement krijg je maar liefst € 12 korting. Nog een paar keer klikken en je kan een heel jaar zo vaak je maar wil Technopolis komen verkennen!