Abonnementsvoordelen bij partners

Je abonnement betaalt zichzelf in een mum van tijd terug!
Technopolis buiten

Naar aanleiding van de coronacrisis zijn sommige partners tijdelijk niet in staat om kortingen toe te kennen op vertoon van je abonnement. Raadpleeg hun website of neem contact met hen op vóór je bij hen op bezoek gaat.

Geniet met je persoonlijk abonnement of vriendenabonnement van leuke kortingen buiten Technopolis! Je Technopolis-abonnement betaalt zichzelf in een mum van tijd terug! Dankzij deze extra kortingen bij onze partners, is je abonnement pas écht goud waard want je kan er elders ook heel wat profijt mee doen.

Partner

Jouw voordeel

Plopsa

40% korting reguliere toegangsprijs (kinderen groter dan of gelijk aan 1 meter en volwassenen) op vertoon van persoonlijk abonnement en enkel voor de houder van een vriendenabonnement. Reserveer op voorhand je tickets online en gebruik de kortingscode TECHNOPOLIS40.

Openluchtmuseum BokrijkOnbeperkt gratis toegang tot het openluchtmuseum Bokrijk incl. De sixties, en dit tijdens het zomerseizoen in Bokrijk (3÷4÷2021 t.e.m. 2/11/2021). Selecteer voordeeltickets” in de online ticketmodule en voeg de code 21ABOBPTechno toe.
Boudewijn Seapark35% korting individueel tarief volwassenen (zomerseizoen). Reserveer op voorhand je tickets online en toon je abonnement bij aankomst.
Speelgoedmuseum35% korting individueel tarief
Cosmodrome Genk50% korting individueel tarief
Hidrodoe50% korting individueel tarief
Grotten van Han40% korting op het individueel tarief van de PassHan (ticket12+). Toegang tot de grot van Han, het wildpark, PrehistoHan en Han 1900. Een ticket voor een kind van 4 tot 11 jaar kan aan dezelfde voordelige prijs gekocht worden. Koop je tickets via grotte​-de​-han​.be en gebruik de kortingscode ABOTEC. Bij aankomst wordt gevraagd om ook je abonnement te tonen.
Bobbejaanland50% korting volwassenen
Pass12 voor volwassenen (i.p.v. € 15) en € 7 voor kinderen (i.p.v. € 10)
Pakawi Park40% korting individueel tarief tijdens het zomerseizoen (3÷04÷2021 t.e.m. 7/11/2021)
Museum voor Natuurwetenschappen1 korting voor volwassenen en € 1,5 korting voor kinderen

Onze partners