Vergeet niet om op voorhand je ticket(s) online te kopen en/​of je bezoek te registreren.
Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Restaurant

Honger of dorst van al dat experimenteren?
Het restaurant is weer open. We volgen strikt alle coronamaatregelen op en zorgen voor voldoende ruimte tussen de tafels, zodat iedereen anderhalve meter afstand kan houden. Om praktische redenen mag je tijdelijk niet picknicken in Technopolis.

Begin je al te watertanden?

We doen ons best om dagelijks een zo gevarieerd mogelijk menu te voorzien. Tot ons assortiment behoren ook vegetarische gerechten. Om praktische redenen kunnen we niet garanderen dat elk gerecht altijd beschikbaar is.

Soep

Verse soep (vanaf € 4)

Belegde broodjes

Met liefde belegde broodjes (vanaf € 3)

Spaghetti

(Hartver)warme(nde) maaltijden (vanaf € 8)

Hot dog

Snacks om van te smullen (vanaf € 2)

Muffin

Onweerstaanbare dessertjes (vanaf € 1,40)

Salade

Superfrisse salades (vanaf € 9,50)

Geen gluten voor jou?

We kunnen ook een glutenvrij broodje voor jou bereiden. Omdat de vraag hiervoor sterk varieert, bereiden we deze niet op voorhand. Daardoor bedraagt de wachttijd hiervoor een 30-tal minuten. Klinkt dat een tikkeltje te lang? Als je op de dag van je bezoek aan het onthaal meldt dat je een glutenvrij broodje wil, dan kunnen we dit voor jou klaarmaken en hoef je niet lang te wachten!

Glutenvrij

Kom je met een hele groep?

Bespaar 5% als je op voorhand bestelt

Kom je met een groep van minstens 15 personen? Vraag naar onze menukaart en bestel minstens 5 werkdagen op voorhand je maaltijden. Zo bespaar je maar liefst 5%!

Geniet van een mooie groepskorting

Je merkt het: we leggen onze groepen graag in de watten. Reserveer daarom steeds je groepsbezoek (vanaf 15 personen) op voorhand om van een mooie groepskorting op de toegangsprijs te genieten.

Restaurant Technopolis 4

Openingsuren

Restaurant: 10u30 tot 17u
Warme gerechten: 10u30 tot 15u
Picknicken is tijdelijk niet toegestaan.
Koffie

Mmmm.... een lekker kopje koffie

Neem gerust even pauze in onze koffiecorner met een kopje koffie van Douwe Egberts.

10u30 tot 17u

Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.