Kom je (ook) naar onze buitenexpo Insectopia? Koop dan zeker je tickets online als je zeker wil zijn dat er nog plaats is. 
Voordelige combitickets om Technopolis en Insectopia op één dag te bezoeken, zijn exclusief online verkrijgbaar.
Tickets & info

Restaurant

Honger of dorst van al dat experimenteren?
Passeer tijdens je bezoek voor een hapje of een heel menu langs ons restaurant. Aan keuze geen gebrek! Zowel snacks, broodjes, soep, pasta's, koude schotels als warme maaltijden (tot 15u) zijn hier te verkrijgen. Kom je met een hele groep? Bestel dan op voorhand je maaltijden aan 5% korting. Om praktische redenen mag je niet picknicken in Technopolis.

Begin je al te watertanden?

We doen ons best om dagelijks een zo gevarieerd mogelijk menu te voorzien. Tot ons assortiment behoren ook vegetarische gerechten. Om praktische redenen kunnen we niet garanderen dat elk gerecht altijd beschikbaar is.

Soep

Verse soep (vanaf € 4)

Belegde broodjes

Met liefde belegde broodjes (vanaf € 3)

Spaghetti

(Hartver)warme(nde) maaltijden (vanaf € 8)

Hot dog

Snacks om van te smullen (vanaf € 2)

Muffin

Onweerstaanbare dessertjes (vanaf € 1,40)

Salade

Superfrisse salades (vanaf € 9,50)

Geen gluten voor jou?

We kunnen ook een glutenvrij broodje voor jou bereiden. Omdat de vraag hiervoor sterk varieert, bereiden we deze niet op voorhand. Daardoor bedraagt de wachttijd hiervoor een 30-tal minuten. Klinkt dat een tikkeltje te lang? Als je op de dag van je bezoek aan het onthaal meldt dat je een glutenvrij broodje wil, dan kunnen we dit voor jou klaarmaken en hoef je niet lang te wachten!

Glutenvrij

Kom je met een hele groep?

Bespaar 5% als je op voorhand bestelt

Kom je met een groep van minstens 15 personen? Vraag naar onze menukaart en bestel minstens 5 werkdagen op voorhand je maaltijden. Zo bespaar je maar liefst 5%!

Geniet van een mooie groepskorting

Je merkt het: we leggen onze groepen graag in de watten. Reserveer daarom steeds je groepsbezoek (vanaf 15 personen) op voorhand om van een mooie groepskorting op de toegangsprijs te genieten.

Restaurant Technopolis 4

Openingsuren

Restaurant: 10u30 tot 17u
Warme gerechten: 10u30 tot 15u
Picknicken is niet toegestaan.
Koffie

Mmmm.... een lekker kopje koffie

Neem gerust even pauze in onze koffiecorner met een kopje koffie van Douwe Egberts.

10u30 tot 17u

Mondmasker verplicht (12+)

We vragen je om steeds je mondmasker op te te zetten vanaf het moment dat je (even) van je tafel weggaat.

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket voor Technopolis. Bovendien hoef je met een online ticket op zak minder lang aan te schuiven aan het onthaal en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren. Ook je tickets voor onze buitenexpo Insectopia koop je bij voorkeur online. De prijs is hetzelfde als aan de kassa, maar zo ben je zeker dat er plaats vrij is op de dag dat je langskomt.