Technopolis is terug open! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Vergeet ook je mondmasker niet!
Meer info
Technopolis is gesloten
Meisje in restaurant

Restaurant

Honger van al dat experimenteren?
Ook in het restaurant volgen we de officiële veiligheidsmaatregelen strikt op. Opdat iedereen netjes anderhalve meter afstand kan houden, zijn net als in alle andere restaurants de zitplaatsen beperkt. Om die reden kan je alle maaltijden ook mee naar huis nemen of buiten opeten. Het restaurant (inclusief de koffiecorner) zijn dagelijks open van 10u30 tot 17u.

Ook enkele warme gerechten

Naast broodjes, desserten en drank heb je ook de keuze uit enkele warme gerechten. Omdat het aantal zitplaatsen beperkt is, kan je deze eventueel ook mee naar huis nemen of buiten opeten.

Spaghetti
Restaurant Technopolis 4

Openingsuren

Restaurant: 10u30 tot 17u
Warme gerechten: 10u30 tot 15u
Picknick: 10u30 tot 17u
Koffie

Mmmm.... een lekker kopje koffie

Neem gerust even pauze in onze koffiecorner met een kopje koffie van Douwe Egberts.

10u30 tot 17u

Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.