Covid Safe Ticket

Restaurant

Honger van al dat experimenteren?
Passeer tijdens je bezoek voor een hapje of een heel menu langs ons restaurant. Aan keuze geen gebrek! Zowel snacks, broodjes, soep, pasta’s, koude schotels als warme maaltijden (tot 15u) zijn hier te verkrijgen. Kom je met een hele groep? Bestel dan op voorhand je maaltijden aan 5% korting.
Meisje in restaurant

Begin je al te watertanden?

We doen ons best om dagelijks een zo gevarieerd mogelijk menu te voorzien. Tot ons assortiment behoren ook vegetarische gerechten. Om praktische redenen kunnen we niet garanderen dat elk gerecht altijd beschikbaar is.

Soep

Verse soep

Vanaf € 3,40

Met liefde belegde broodjes

Vanaf € 3

Superfrisse salades

Vanaf € 9,50

Restaurant gerechten 4

(Hartver)warme(nde) maaltijden

Vanaf € 8,50

Restaurant gerechten 1

Onweerstaanbare dessertjes

Vanaf € 2

Snacks om van te smullen 

Vanaf € 2

Geen gluten voor jou?

We kunnen ook een glutenvrij broodje voor jou bereiden. Omdat de vraag hiervoor sterk varieert, bereiden we deze niet op voorhand. Daardoor bedraagt de wachttijd hiervoor een 30-tal minuten. Klinkt dat een tikkeltje te lang? Als je op de dag van je bezoek aan het onthaal meldt dat je een glutenvrij broodje wil, dan kunnen we dit voor jou klaarmaken en hoef je niet lang te wachten!

Bespaar 5% als je op voorhand bestelt

Kom je met een groep van minstens 15 personen? Vraag naar onze menukaart en bestel minstens 5 werkdagen op voorhand je maaltijden. Zo bespaar je maar liefst 5%! 

Geniet van een mooie groepskorting

Je merkt het: we leggen onze groepen graag in de watten. Reserveer daarom steeds je groepsbezoek (vanaf 15 personen) op voorhand om van een mooie groepskorting te genieten.

Openingsuren

Restaurant: open vanaf 10u30. In het weekend en op woensdag: open tot 16u. Op schooldagen: tot 15u.
Warme gerechten: 10u30 tot 15u

Mmmm.… een lekker kopje koffie

Neem gerust even pauze in onze koffiecorner met een kopje koffie van Douwe Egberts.

10u30 tot 17u
Bezoeker mondmasker

Kom veilig op bezoek

Een mondmasker is verplicht voor bezoekers vanaf 10 jaar overal in Technopolis. In onze Doe-tuin en in onze tijdelijke buitenexpo Insectopia is dit aanbevolen. Om het restaurant te bezoeken heeft iedereen vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket (op papier of via de app) nodig. Wanneer je in het restaurant aan tafel zit, hoef je je mondmasker niet te dragen.

Ontdek meer