Catering

Een feest voor alle zintuigen
Zin in lekkere welkomstkoffie, een volledig ontbijt, een stijlvolle receptie, een heerlijk wandelbuffet, zittend diner of een uitgebreid dessertenbuffet? 

Wij zorgen ervoor dat de catering écht aan al jouw wensen voldoet.
Luxe receptie 7

Om je duimen en vingers bij af te likken

Technopolis biedt ook uitstekende cateringdiensten aan. Daarvoor werken we samen met een vaste traiteur die de catering van je event tot in de puntjes verzorgt. Je hoeft alleen je benen onder tafel te schuiven, want wij nemen alle praktische afspraken op ons.

De prijs van de bediening hangt af van de gekozen cateringformule(s), het aantal kelners (enkel via Technopolis), de duur van het event en het aantal gasten.

Foodtrucks

Vergeet onze foodtrucks niet!

Wat is een feest zonder foodtrucks om gasten te verwennen met hapjes en drankjes? Met onze rollende mobiele keukens zorgen we keer op keer voor succesvolle én smaakvolle events.

Helemaal naar jouw smaak

Loopt het water je al in de mond, maar zie je niet helemaal wat je in gedachten had? Geen zorgen, vraag vrijblijvend een offerte en laat weten waar je zin in hebt.

Zittend diner 29

Om van te watertanden

Ik wil jullie graag heel hard bedanken voor de fijne samenwerking. Het evenemententeam stond steeds klaar wanneer we hulp nodig hadden dus zij stonden mee in voor ons zeer geslaagd event.
The oval office
Julie Ampen
Senior Project Manager Brand Activation