Boek je klasbezoek

Maak het jezelf gemakkelijk en boek je klasbezoek online

In het licht van de coronacrisis hebben we voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers een reeks maatregelen getroffen om onze expo’s zo veilig mogelijk te maken. Zo was het noodzakelijk om bepaalde opstellingen gedeeltelijk of volledig af te sluiten of van de vloer te halen die onvoldoende ontsmet kunnen worden of waarbij onvoldoende fysieke afstand kan bewaard worden. Bekijk om welke opstellingen het gaat.

Praktische informatie

Wil je Technopolis, Insectopia of allebei bezoeken? Of kom je enkel voor een workshop? *

Je kan Insectopia met je klas bezoeken vanaf 1 oktober 2021 tot september 2022 op maandagen, donderdagen en vrijdagen. We bevelen Insectopia aan voor kleuters en leerlingen uit het lager onderwijs.

Jaar

Extra's (niet inbegrepen in je dagticket)

Wil je een workshop reserveren?

Met leerlingen uit het 3e graad lager onderwijs zoomen we in het schooljaar 2021-2022 tijdens de workshop Minecraft in op... het thema bijen! Ideaal voor als je ook Insectopia bezoekt.

Wil je een show reserveren?

In het schooljaar 2021-2022 staat voor leerlingen van het 3e tot 6e leerjaar lager onderwijs enkel de show "Maar natuurlijk!" op het programma. Deze sluit inhoudelijk aan bij een bezoek aan Insectopia, maar kan ook geboekt worden als je enkel Technopolis bezoekt. Vanaf september 2022 kunnen leerlingen van het 3e tot 6e leerjaar terug deelnemen aan de show "HoeZitDat?!".

Wil je een zoekprent, doe-boekje of e-rally reserveren?

Nog vragen?

Ons Customer Happiness team staat van maandag tot vrijdag voor jou klaar!

We ontvangen kleuters (KO), leerlingen uit het lager (LO) en leerlingen uit het secundair (SO) op afzonderlijke dagen. Maandag: KO, afwisselend LO en SO | Dinsdag: KO en SO | Woensdag: afhankelijk van eerste boeking | Donderdag: LO | Vrijdag: LO.
015 34 20 00 (op weekdagen)

Geen zorgen!

We gaan zo flexibel mogelijk om met jouw aanvragen. Boekingen die naar aanleiding van de coronacrisis niet kunnen plaatsvinden, worden kosteloos geannuleerd of verplaatst. Heb je nog vragen of twijfels, contacteer ons dan gerust.