Update 27/10/2020 — Schoolbezoeken zijn voorlopig niet toegestaan tot aan de kerstvakantie. Had je een klasbezoek gepland? Neem contact met ons op en wij verplaatsen gratis je bezoek naar een latere datum.
Onze maatregelen

Vraag een offerte

Nodig Technopolis uit op jouw school
Spectaculaire wetenschapsshows en straffe workshops in jouw school? Geef ons een seintje en Technopolis is al op weg! Vraag nu vrijblijvend een offerte en samen werken we een voorstel op maat uit.
1

Vraag je offerte aan

2

Jouw gegevens

3

Overzicht

4

Succes

Ik zou mijn leerlingen graag trakteren op*
Zo heb ik Technopolis leren kennen*
Tijdens onze workshops worden vaak foto's en sfeerbeelden genomen die nadien op de website of sociale mediakanalen gepubliceerd kunnen worden. Het is steeds mogelijk om je te verzetten tegen de publicatie van identificeerbare foto's door een e-mail te sturen naar info@technopolis.be met een verwijzing of link naar de betreffende foto's.
Terug Volgende

Praktisch

Boek je meerdere keren dezelfde activiteit op dezelfde dag en op dezelfde locatie, dan is dat extra voordelig. Boek je deze twee keer, dan krijg je 20% korting. Boek je deze drie keer, dan krijg je 30%...
Alle workshops en shows kunnen tot 30 juni 2021 in jouw school plaatsvinden. De precieze tijdstippen en de nodige lokalen/zalen worden bekeken bij de reservatie.