Abonnement

Kies uit onze formules en ontdek alle voordelen in en buiten Technopolis
Kies je voor een Technopolis-abonnement? Topidee! Wist je al dat we ook een unieke abonnementsformule hebben waarmee je telkens 3 personen naar keuze kan meebrengen? Met je vriendenabonnement kan je samen met je vrienden en/​of familie genieten van talloze voordelen. Goeie tip: koop je abonnement online en geniet van een mooie korting!
Doe-tuin

Reserveer je plekje 

We raden je aan om ook als abonnee je tickets (uiteraard gratis) online te bestellen. Zo ben je zeker bent dat er voldoende plaats is op de dag dat je langskomt.

Persoonlijk abonnement

Wil je een abonnement voor jezelf? Kies dan voor een persoonlijk abonnement op naam en kom zo vaak naar Technopolis als je wil. Bij je 3e bezoek is je investering al terugverdiend.

T.e.m. 11 jaar

€ 43,50Aan de kassa: € 46,50

Vanaf 12 jaar

€ 58,50Aan de kassa: € 61,50

Vriendenabonnement

Met een vriendenabonnement kun je telkens 3 verschillende personen meenemen. De ene keer kan je dus met je vrienden op bezoek komen, de volgende keer met je tante, broer, nicht… Aan jou de keuze wie je meebrengt! De houder van het abonnement moet wel bij elk bezoek aanwezig zijn.

Voor jou en 3 vrienden

€ 234Aan de kassa: € 246

Al je voordelen op een rijtje!

Met jouw abonnement profiteer je van een heleboel voordelen zowel in Technopolis als bij onze partners. Als je een vriendenabonnement hebt, dan gelden deze voordelen niet alleen voor jou, maar ook voor jouw vrienden (of broers, zussen, ouders…). De enige voorwaarde voor je vrienden of familieleden is dat ze bij jou moeten zijn op het moment dat ze Technopolis of een partner bezoeken. Bij sommige partners* geldt de korting enkel voor de houder van een vriendenabonnement.

Voordelen in Technopolis

 • Een jaar lang onbeperkte toegang tot Technopolis
 • Gratis toegang tot onze tijdelijke buitenexpo
 • 10% korting in onze shop
 • Maandelijkse digitale nieuwsbrief met alle nieuwtjes en weetjes
 • 10% korting op TechniekClub
 • Een leuk geschenk op je verjaardagsfeestje in Technopolis
 • Deelname aan activiteiten exclusief voor abonnees (bv. avant-première van een nieuwe show…)

Voordelen bij partners

 • 50% korting bij Bobbejaanland, Hidrodoe en Cosmodrome
 • 40% korting in Pakawi Park (tijdens het zomerseizoen) en alle Plopsa-parken*
 • 40% korting op het individueel tarief van de PassHan in de Grotten van Han (ticket 12+)
 • 35% korting bij Boudewijn Seapark
 • Gratis toegang tot Openluchtmuseum Bokrijk (tijdens het zomerseizoen) met de online code 21ABOBPTechno. (Selecteer voordeeltickets” in de online ticketmodule.)
 • .…

* Op vertoon van persoonlijk abonnement en enkel voor de houder van het vriendenabonnement.

Schakels

Voordelen tijdens de coronacrisis

Naar aanleiding van de coronacrisis zijn sommige partners tijdelijk niet in staat om kortingen toe te kennen op vertoon van je abonnement. Raadpleeg hun website of neem contact met hen op vóór je vertrekt.

Onze partners

Toch liever eerst de proef op de som nemen?

Je kunt je abonnement na je bezoek ter plaatse kopen aan de kassa of in de shop. Dan betalen wij jouw dagticket terug. (In dat geval kan je niet genieten van de online korting, maar betaal je de prijs aan de kassa.)

Kies je voor een vriendenabonnement? Dan betalen we niet alleen jouw dagticket terug, maar ook dat van je aanwezige vrienden (max. 3). Mooie deal, toch?