WOWbox Morse op Mars

Bestel nu onze doe-doos
Wat kan er mislopen tijdens een ruimtemissie? Heel wat. Dat ontdekken astronauten Noor, Imran en robot Castor wanneer ze op Mars landen. Ze zijn niet geland waar ze moesten landen en tot overmaat van ramp heeft Noor haar voet bezeerd. 

Kan jij toch hun ruimtemissie doen slagen? Bestel dan nu online onze WOWbox (811 jaar) en trek thuis op een overweldigend wow-wat-is-me-dat ruimteavontuur.
Bestel onze WOWbox
WO Wbox 3

Wat is jouw opdracht?

Imran en de eigenwijze robot Castor beslissen om te voet naar het ruimtestation gaan, maar… Noor kan niet mee met haar zere voet. En ze hebben jouw hulp nodig om in contact te blijven. Via morsecode dan nog wel…

Eerst moet je een morsetoestel zien te bouwen en het voorzien van stroom met zonnepanelen. Missie volbracht? Dan moet je enkel nog morsetaal zien te leren. 

En oh ja, nog één klein’ dingetje. Je morsetoestel mag niet in de grote kloof vlakbij het ruimteschip vallen. Zoek materiaal bij elkaar, ontwerp een originele oplossing en steek ze nadien in elkaar.

Wat zit er in de WOWbox?

Alles wat je nodig hebt om deze ruimtemissie te doen slagen. Én een gratis Technopolis-ticket!

  • Twee boekjes met een stripverhaal en tal van opdrachten
  • Alles wat je nodig hebt om op Mars een morsetoestel te bouwen (twee zoemers, jumperkabels, een striptang en een zonnepaneel)
  • Morse-alfabetkaart
  • Stickers
  • Spullen voor extra experimenten (een sterrenkaart, een zakje bakpoeder en een theezakje)
WO Wbox 49
WO Wbox mars

Nu in onze webshop

Bestel nu via onze webshop een WOWbox en laat m rechtstreeks aan huis leveren. 

Wil je niet riskeren dat iemand anders met je exemplaar weg is? Bestel dan nu meteen jouw WOWbox, want de oplage is beperkt.

€ 35,50 (+ € 5 verzendingskosten) - ook verkrijgbaar in onze shop
Haal snel deze WOWbox in huis

Gratis naar Technopolis

In elke WOWbox zit ook een gratis toegangsticket voor een kind. Zo kan je binnenkort ook in Technopolis roepen WOW, dat kan ík!” en WOW, ook dat is wetenschap!”.

WOWbox experimenteren met kinderen

Ga je alleen of met twee op missie?

Met onze WOWbox zit je gebeiteld voor een ontdekkingsreis van uren (of zelfs dagen). Je kan alleen op avontuur of samen met een vriend(in) of broer of zus. De keuze is aan jou: iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen.

Ook mama, papa, een toffe tante mogen een handje toesteken… In de box zit een flyer met speciale instructies om jou (alleen maar als het nodig is uiteraard) te helpen met je speciale ruimtemissie.
WO Wbox 26

WOW, ruimtemissie al geslaagd?

Er is geen reden om je WOWbox al aan de kant te schuiven. In de box zitten nog heel wat extra experimenten. Weet jij bijvoorbeeld hoe je een sterrenkaart gebruikt? Of hoe je zelf een raket bouwt? Zet je schrap voor de ontdekkingsreis van je leven!

doe-doos onderdeel automata

Heb je de WOWbox Expeditie dino al?

Hiermee reis je terug naar de tijd dat dino’s hier de baas waren. Deze beestige doe-doos bevat alles wat je nodig hebt om een automata te maken, borrelende lava, een grijper voor prooien én een brug die zichzelf vernietigt.

Ga thuis op tijdreis