Extra ondersteuning

Wij steken graag een handje toe!
Als je wil, kunnen wij een extra handje toesteken om van je event een gebeurtenis te maken waarover nog héél lang nagepraat wordt. Kelners, parkeerwachters, host(es)s(en) of sprekers nodig? Het is maar een woord en wij zorgen dat ze paraat staan. Weet je nu al dat je samen met jouw gasten achteraf zal willen terugblikken? Laat het ons weten en we laten voor jou de aftermovie inblikken.
Koffie opdienen

Kelners

Kelners nodig? Wij zorgen ervoor! De prijs van de bediening hangt af van de gekozen cateringformule(s) en het aantal kelners, maar ook van de duur van het event en het aantal gasten. 

Kelner

Parkeerwachters

Nood aan iemand die alles in goede banen leidt op de parking? Je kan parkeerwachters inhuren met een minimum van vier uur.

Hosts en hostessen

Op zoek naar helpende handen voor het onthaal van je gasten of het verdelen van de badges? Of zou je graag de vestiaire laten bewaken? Huur dan hosts en hostessen in.

koptelefoon mengpaneel

Technische hulp

Als je wil, nemen wij de technische ondersteuning voor onze rekening.

Goed om te weten

Al het ondersteunend personeel wordt standaard een halfuur voor de start en een halfuur na de start van het event ingeschakeld voor een briefing, opbouw en afruim. Enkel ondersteunend personeel van de vaste leverancier van Technopolis wordt toegelaten.

Spreker in auditorium

Sprekers

Geef extra punch aan je event met een authentieke, inspirerende spreker uit het Happonomy sprekersnetwerk: boeiende, atypisch verrassende maar ook kwetsbare verhalen. Sociaal, technologisch maar steeds waarde gedreven.

Meer over dit netwerk

Aftermovie

Aftermovies zijn het paradepaardje van grote muziekfestivals, maar ook jouw event heeft baat bij een meeslepend sfeerverslag. Jouw event wordt in enkele minuten samengevat en kan op verschillende manieren en voor diverse doeleinden worden ingezet.

ingang evenement

Speciaal verzoek? Laat het ons weten!

We begrijpen dat elk event anders is en dus is het perfect mogelijk dat jij nog andere verzoeken hebt. Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen en samen zoeken we naar de ideale oplossing op maat van jouw event!