Extra ondersteuning

Samen tillen wij jouw event naar een hoger niveau
Kelners, hosts, moderators of technische ondersteuning nodig? We regelen alles voor jou, van A(nimatie) tot Z(aalaankleding).
Koffie opdienen

Animatie

Wat dacht je van vuurspuwers, een live band of cheerleaders? Of planten we een photo- of videobooth (mét props) neer? Liever een cocktailbar in roaring twenties-stijl?

Factory of the Future Awards Einstein 43

Hosts

Helpende handen voor het onthaal van je gasten of het verdelen van de badges nodig? Of zou je graag de vestiaire laten bewaken? Huur dan zeker hosts en hostessen in.

vloggers Zanne en Emiel

Moderators en vlogs

Geef extra punch aan je event met Zanne en Emiel van Technopolis. Hun vlotte en eigentijdse presenteerstijl valt bijzonder goed in de smaak bij zowel jong als niet meer zo jong. 

In tegenstelling tot andere moderators, kunnen ze voor het event eerst nog bij jouw bedrijf komen vloggen. Deze vlogs zijn ideaal om tijdens het event op groot scherm te tonen.

Kelners

Wij zorgen voor de kelners. De prijs van de bediening hangt af van de gekozen cateringformule(s), het aantal kelners, de duur van het event en het aantal gasten.

Einstein zaal ingericht 36

Technische hulp

As je wil, nemen wij de technische ondersteuning voor onze rekening. Zo hoef jij niet wakker te liggen van al die panelen en knopjes.

Zaalaankleding

Geen dertien-in-een-dozijn decors hier. Loungy of western? Spacy of Duizend-en-een-nachten? Je kunt het zo gek niet bedenken of we wekken het tot leven.

Einstein zaal ingericht 23

Praktisch

Hosts en kelners worden standaard een halfuur voor de start en een halfuur na de start van het event ingeschakeld voor een briefing, opbouw en afruim. Enkel hosts en kelners van de vaste leverancier van Technopolis worden toegelaten.

Droogbloemen

Speciaal verzoek?

We begrijpen dat elk event anders is en dus is het perfect mogelijk dat jij nog andere verzoeken hebt. Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen en samen zoeken we naar de ideale oplossing op maat van jouw event!