Sinterklaasfeest

Wanneer de Sint naar Technopolis komt, is het altijd feest! Wat staat er op jouw lijstje? Goocheltrucs, ballondieren plooien, circusacts, clowns, creatieve workshops…

Een schoen komen zetten hoeft niet. Het enige dat je moet doen, is ons inschakelen en wij zorgen voor alles.
Vraag een offerte
Sinterklaasfeest Sint cadeautje

Ontmoet de Sint

Kinderen ontmoeten om de beurt de Sint en zijn trouwe rechterhand Piet. Als je wil, kunnen brave kinderen meteen ook een leuk pakje krijgen.

Workshops met roetpiet

Houd de jonge feestbeesten creatief bezig met een leuke kinderworkshop. Samen met een roetpiet leren ze goochelen, ballonnen plooien… Meerdere formules zijn mogelijk.

Sinterklaasfeest goochelshow

Knotsgek entertainment

Verras je gasten met een ballonkunstenaar, goochelpiet, cartoonist, circuspiet, make-upartiest… We zorgen ervoor dat er nog lang nagepraat wordt over jouw Sinterklaasfeest.

Sintshows

Wat dacht je van een interactieve show met Sinterklaas en zijn trouwe assistenten in de hoofdrol? Er is keuze uit meerdere shows, met of zonder dansers.

Sinterklaasfeest ballonnen plooien

Andere wensen?

Dacht je nog aan een springkasteel, speciaal decor…? Laat het ons weten. Samen zorgen we voor een uniek en origineel Sinterklaasfeest helemaal op maat van je gasten.

Sinterklaasfeest decoratie

Sintdecor

De sfeer op je evenement is pas compleet met de juiste troon en decoratie. Verras je gasten en laat ons weten hoe wij jouw Sintfeest kunnen pimpen!

Sinterklaasfeest catering donuts

Smulplezier

Wie braaf is, krijgt lekkers! Met onze overheerlijke cateringformules zorg je voor nog meer stralende gezichten op jouw Sinterklaasfeest.

Ontdek meer

Geen Nederlands?

Op verzoek kunnen Sint en Piet ook een mondje Frans, Engels of… spreken.
Sinterklaasfeest ballonplooien