Hybride of 100% online?

Aan jou de keuze
Events zijn niet meer wat ze waren. En dat is maar goed ook! Terwijl je vroeger de keuze had tussen een event in real life en… een event in real life, kan je nu ook kiezen voor een hybride event of – waarom niet – volledig online gaan.

Voor al jouw hybride en online events pakken we graag uit met HYBR, een uniek eventplatform dat we ontwikkelden samen met Mindgate Leuven, Toerisme Vlaanderen en Artcore Society. Het resultaat? Een op en top Vlaams product dat jouw event naar een hoger niveau tilt.
HYBR Solar Olympiade

HYBR, het platform voor jouw hybride en online events

Verbinden en delen

De essentie van deelnemen aan een evenement is dat je samen met anderen iets meemaakt. Om die ervaring naar HYBR te brengen, werd bij de ontwikkeling heel aandachtig gekeken naar de interactie in de gamingwereld en op sociale media.

Een totaalervaring

In tegenstelling tot heel wat digitale platformen is HYBR geen samenraapsel van verschillende bestaande tools. HYBR biedt een totaalervaring aan zowel deelnemers, sprekers, partners en sponsors en dat merk je.

Groter bereik en langer nagenieten

Op een traditioneel event ontvang je maar zoveel gasten als je zaal groot is. En als de deuren dicht gaan? Dan is de pret voorbij. Maar hybride of online? Dan kan je meer (toekomstige) klanten, partners… bereiken dan in de grootste beurshal. Bovendien blijven achteraf alle presentaties, online workshops, vlogs en noem maar op nog een tijdje online staan. Zo kan iedereen nog nagenieten.

Solar Olympiade op HYBR

Wat kan HYBR voor jou betekenen?

Jouw merk, jouw stijl

Wij steken HYBR in een visueel kleedje volledig conform de aangeleverde merkrichtlijnen. Zo weten jouw gasten meteen dat ze aan het juiste adres zijn.

100x100

Handig op elk toestel

HYBR is altijd vlot toegankelijk of je nu een vaste computer, laptop, tablet of smartphone (zowel iOS als Android) gebruikt.

Snel en veilig registreren

Alle deelnemers kunnen zich heel snel registreren, in een perfect beveiligde betaalomgeving hun ticket kopen en apart registreren voor activiteiten.

Virtuele rondleiding

Van zodra je deelnemers op HYBR terechtkomen, krijgen ze een korte rondleiding, zodat ze meteen alle functionaliteiten kennen. 

Activiteiten op maat

Niet iedereen heeft dezelfde interesses. Maar goed dus dat alle deelnemers kunnen aangeven welke content en activiteiten ze als eerste te zien willen krijgen.

Analysetool

Hoeveel bezoekers zijn of waren er op je evenement? De gegevens van alle genodigden zijn dankzij de analysetool met één druk op de knop exporteerbaar naar een Excel- of csv-bestand.

HYBR

Chat via circles

Uniek zijn de circles” of conversatiekringen. Zo kunnen deelnemers – net zoals in een chatgroep – praten met andere leden met wie ze bepaalde ideeën of expertise delen.

(Mobiele) opnamestudio

In onze opnamestudio worden je sprekers omringd door een professionele crew en technologisch hoogstaande apparatuur. Ze nemen er hun speech, presentatie of demo op en streamen die — live of uitgesteld — naar al je gasten.

20220107 Technopolis 8

Geïntegreerd sprekersplatform

Sprekers kunnen vlekkeloos en zonder technische storingen hun zeg doen via het geïntegreerde sprekersplatform.