Ontdek onze zalen

Met een uitgebreid aanbod aan zalen waarbij qua inrichtingsmogelijkheden the sky the limit is, staat Technopolis bekend als de evenementenlocatie bij uitstek. Benieuwd wat je kan verwachten?
Zaal Einstein
Einstein 360

Stap virtueel onze zalen binnen

Klik op een zaal naar keuze en start vervolgens jouw interactieve 360° 3D-tour.

Je kan de ruimtes met je vinger, muis of toetsenbord verkennen of – als je op de playknop klikt – automatisch een showcasevideo laten afspelen. Via het menu en het grondplan heb je een overzicht van de ruimte(s) en kan je meteen naar de gewenste plek of ruimte overschakelen. Daarnaast krijg je een 3D of dollhouse” view van de volledige ruimte en heb je toegang tot een interactief grondplan.

Polyvalente ruimtes

Technopolis Icon RGB Turquoise Blue
Einstein

Einstein (+ Patio)

Zaal Einstein is dé geschikte ruimte voor de grotere events. Ideaal voor beurzen, seminaries, congressen…Het unieke aan zaal Einstein is de mogelijkheid de zaal op te delen in 2 onafhankelijke ruimtes: Einstein 1 en Einstein 2.
Patio Einstein, gelegen vlak naast Einstein, kan gebruikt worden als (extra) cateringruimte of break-out ruimte.

Ontdek het in 360°

Foyer

De Foyer is een uitstekende ontvangstruimte, beurshal of cateringruimte. Naast recepties en netwerkevenementen is de Foyer de ideale locatie voor een lunch of koffiebreak.

Ontdek het in 360°

Laan

Deze polyvalente ruimte grenst aan de Foyer en aan de interactieve tentoonstellingsruimte en is ideaal als receptie- of dinerruimte tijdens een nocturne. De Laan is ten slotte dé optie bij uitstek indien je naast de Foyer nog een uitbreiding wenst.

Ontdek het in 360°
Digitale zone

Immersieve digitale ruimte (+ patio)

Hier lijkt het alsof je op de bodem van de zee vertoeft. Hef het glas met je gasten tussen drijvende zonnepanelen, onderwaterboerderijen en bubbelgordijnen of in de patio net buiten deze zone met een uniek zicht op onze exporuimte.

Ontdek meer

Auditorium

Technopolis Icon RGB Turquoise Blue

Kegel

Organiseer je een lezing, seminarie of opleiding? Dan is de Kegel de perfecte ruimte. Inspireer jouw medewerkers, klanten of partners in dit kleurrijke auditorium en verruim hun blik.

Ontdek het in 360°
Auditorium Kegel 3

Vergaderzalen

Technopolis Icon RGB Turquoise Blue

Hertz

De kleine vergaderzaal Hertz is uitermate geschikt voor een bescheiden vergadering of opleiding in kleine groep. Deze zaal kan ook dienen als productieruimte. 

Ontdek het in 360°
Ampere vergaderen 13

Ampère (+ Patio)

Ampère is de perfecte vergaderzaal, voorzien van meubilair, beamer en flipchart. Deze zaal heeft een aangename houten vloer, een uitstekende lichtinval en kan volledig verduisterd worden. Aan Ampère grenst een Patio, een heldere, open ruimte die je ook apart kan boeken. De Patio kan gebruikt worden als cateringruimte of break-out zone voor kleinere groepen.

Ontdek het in 360°

STEM-centrum

STEM-centrum is de ideale ruimte om als workshopruimte of break-out room te gebruiken. Door de speciale aankleding geeft deze zaal een hele leuk toets aan jouw evenement.

Ontdek het in 360°
STEM-centrum decoratieve elementen

Break-outzones

Technopolis Icon RGB Turquoise Blue
20201009 Technopolis STEK 7

STEK

Deze bijzonder kleurrijke ruimte die aansluit op onze hoofdexpo bestaat uit twee zones. De ene bevat een opvallende toren en is ideaal voor productlanceringen, demovoorstellingen en break-outs. De tweede zone is een workshopruimte met een industriële look & feel die ideaal is zowel break-outs als brainstorms.

Ontdek meer

Kilobyte

Kilobyte is een uitstekende zaal voor catering of workshops en kan eveneens dienen als vergaderzaal. Een beamer wordt op vraag ter beschikking gesteld.

Ontdek het in 360°

Patio Ampère

De Patio Ampère, grenzend aan zaal Ampère, is de perfecte cateringruimte voor een bescheiden groep.

Ontdek het in 360°

Ontdekhoek

Voor vergaderingen met iets kleinere groepen is de Ontdekhoek de ideale vergaderruimte. Deze zaal kan ook perfect als workshopruimte of break-out room dienen.

Ontdek het in 360°
Lux receptie

Lux

De halfopen ruimte Lux dient als cateringruimte, break-out zone en workshopruimte voor uw evenement. Het aanpalende terras is een leuke extra bij deze locatie.

Ontdek het in 360°

Opnamestudio

Technopolis Icon RGB Turquoise Blue
Online events 43

Zwarte Doos

Technopolis beschikt over een eigen professionele opnamestudio. Deze is ideaal voor opnames en/​of livestreams van lezingen, tafelgesprekken, opleidingen, workshops… De ruimte is volledig verduisterd en de bestaande set kan aangekleed worden met meubilair naar keuze.

Ontdek meer
Night to Walk Again 2019 Einstein 30

Welke zaal vind je waar?

Einstein

Technopolis maakt van jouw evenement een klinkend succes

Als organisator van jaarlijks meer dan 300 evenementen van allerlei aard, zijn we wat betreft event planning en zalenverhuur bovendien niet aan ons proefstuk toe. Ons doel? Jouw evenement tot een klinkend succes maken! Hiervoor halen we steeds alles uit de kast en denken we graag met je mee.

Wat mag je verwachten?

  • Ruim aanbod aan veelzijdige zalen van 20 tot 700 m², elk met hun eigen karakter
  • Kwaliteitsvolle catering
  • Bediening volgens de regels van de kunst
  • Stijlvolle aankleding
  • Ruime vestiaire
  • En nog veel meer!
De events van de voorbije twee dagen in Technopolis Mechelen waren een groot succes. Met een zeer tevreden eindklant tot gevolg en uiteraard ook tot onze grote tevredenheid!
Mede dankzij jullie slaagden we erin om de gasten te verbazen en een topavond te bezorgen. We waren een team en streefden allen naar de perfectie.
Event masters
Bert Knuts
Managing Director
Night to Walk Again 2019 Einstein 3