Ontdek onze zalen

Met een uitgebreid aanbod aan zalen waarbij qua inrichtingsmogelijkheden the sky the limit is, staat Technopolis bekend als de evenementenlocatie bij uitstek. Benieuwd wat je kan verwachten?
Vraag een offerte
Einstein Factory of the future uitreiking

Polyvalente ruimtes

Einstein zaal ingericht 23

Einstein (+ patio)

Zaal Einstein is dé ruimte voor de grotere events, zoals beurzen, seminaries, congressen… Het unieke aan Einstein is de optie om de zaal op te delen in 2 onafhankelijke ruimtes.

Ontdek meer

Foyer

De Foyer is een uitstekende ontvangstruimte, beurshal of cateringruimte. Naast recepties en netwerkevenementen is de Foyer de ideale locatie voor een lunch of koffiebreak.

Ontdek meer

Laan

Deze polyvalente ruimte grenst aan de Foyer en aan de interactieve tentoonstellingsruimte en is ideaal als receptie- of dinerruimte tijdens een nocturne. De Laan is ten slotte dé optie bij uitstek indien je naast de Foyer nog een uitbreiding wenst.

Ontdek meer

Immersieve digitale ruimte (+ patio)

Hier lijkt het alsof je op de bodem van de zee vertoeft. Liever je eigen kleuren of thema projecteren? Dat kan ook. Deze ruimte kan omgevormd worden tot de presentatieruimte van je dromen.

Ontdek meer
Immersieve digitale zone 7

Auditorium

Auditorium Kegel 3

Auditorium

Organiseer je een lezing, seminarie of opleiding? Dan is ons auditorium de perfecte ruimte. Inspireer jouw medewerkers, klanten of partners in dit kleurrijke auditorium en verruim hun blik.

Ontdek meer

Vergaderzalen

Hertz

De kleine vergaderzaal Hertz is uitermate geschikt voor een bescheiden vergadering of opleiding in kleine groep. Deze zaal kan ook dienen als productieruimte. 

Ontdek meer
Ampere vergaderen 13

Ampère (+ patio)

Ampère is de ideale vergaderzaal, voorzien van meubilair, beamer en flipchart. De zaal heeft een aangename houten vloer, een uitstekende lichtinval en kan volledig verduisterd worden. 

Ontdek meer
STEM-centrum decoratieve elementen

STEM-centrum

STEM-centrum is de ideale ruimte om als workshopruimte of break-out room te gebruiken. Door de speciale aankleding geeft deze zaal een hele leuk toets aan jouw evenement.

Ontdek meer

Break-outzones

20201009 Technopolis STEK 7

STEK

Deze bijzonder kleurrijke ruimte die aansluit op onze hoofdexpo bestaat uit twee zones. De ene bevat een opvallende toren en is ideaal voor productlanceringen, demovoorstellingen en break-outs. De tweede zone is een workshopruimte met een industriële look & feel die ideaal is zowel break-outs als brainstorms.

Ontdek meer

Kilobyte

Kilobyte is een uitstekende zaal voor catering of workshops en kan eveneens dienen als vergaderzaal. Een beamer wordt op vraag ter beschikking gesteld.

Ontdek meer

Patio Ampère

De Patio Ampère, grenzend aan zaal Ampère, is de perfecte cateringruimte voor een bescheiden groep. Het uitzicht op onze tentoonstellingsruimte is een leuke bonus.

Ontdek meer

Lux

De halfopen ruimte Lux dient als cateringruimte, break-out zone en workshopruimte voor uw evenement. Het aanpalende terras is een leuke extra bij deze locatie.

Ontdek meer
Lux receptie

Opnamestudio

Zwarte Doos opnames

Zwarte Doos

Technopolis beschikt over een eigen professionele opnamestudio. Deze is ideaal voor opnames en/​of livestreams van lezingen, tafelgesprekken, opleidingen, workshops… De ruimte is volledig verduisterd en de bestaande set kan aangekleed worden met meubilair naar keuze.

Ontdek meer

Overzicht alle zalen

Hoe groot zijn alle zalen? Is er wifi of verduistering? Zijn ze rolstoeltoegankelijk en wat is de totale capaciteit? Je vindt het antwoord op deze vragen terug in één handig overzicht.

Ontdek meer
Einstein

Welke zaal vind je waar?

Bekijk ons grondplan en je ziet in één oogopslag welke zalen dicht bij elkaar liggen.

Technopolis maakt van jouw evenement een klinkend succes

Als organisator van jaarlijks meer dan 300 evenementen van allerlei aard, zijn we wat betreft event planning en zalenverhuur niet aan ons proefstuk toe. Ons doel? Jouw evenement tot een klinkend succes maken! Hiervoor halen we steeds alles uit de kast en denken we graag met je mee.

Wat mag je verwachten?

  • Ruim aanbod aan veelzijdige zalen van 20 tot 700 m², elk met hun eigen karakter
  • Kwaliteitsvolle catering
  • Bediening volgens de regels van de kunst
  • Stijlvolle aankleding
  • Ruime vestiaire
  • En nog veel meer!

De events van de voorbije twee dagen in Technopolis Mechelen waren een groot succes. Met een zeer tevreden eindklant tot gevolg en uiteraard ook tot onze grote tevredenheid! Mede dankzij jullie slaagden we erin om de gasten te verbazen en een topavond te bezorgen. We waren een team en streefden allen naar de perfectie.” 

Bert Knuts, Managing Director Event Masters