Technopolis is klaar voor een anderhalvemeterevent! Ontdek al onze veiligheidsmaatregelen.
Meer info

Bedrijvenrally

Neem deel aan deze spannende wedstrijd in de tentoonstellingsruimte!
Nieuw
Elektronisch armbandje aan, lintmeter op zak en chronometer in de aanslag? Zet je schrap, want de tijd gaat nu in! In kleine groepjes sturen we je op pad in de tentoonstellingsruimte van Technopolis die vanaf 17u helemaal voor jou en je collega’s voorbehouden is. Het is de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en tegelijk iets van wetenschap op te steken! Een meer originele e-rally op een meer unieke locatie vind je niet snel! Vraag nu vrijblijvend een offerte voor onze e-rally.

Deze uitdaging ga je enkel in Technopolis aan!

Onze e-rally voor bedrijven is een spannende wedstrijd boordevol originele uitdagingen en experimenten die je énkel in de tentoonstellingsruimte van Technopolis kan uitvoeren.

Hoe snel ben jij? Schuilt in jou een onbekende atleet? Of ben je gewoonweg uitzonderlijk vindingrijk? Je komt er ongetwijfeld achter tijdens onze unieke teambuilding. Voorkennis heb je niet nodig, enkel gezond verstand en experimenteerlust!

De ideale setting voor een teambuilding

In Technopolis vind je een mix van opstellingen die je doen ervaren hoe wetenschap en technologie deel uitmaken van het dagelijkse leven.

Achter elke hoek schuilt wel een nieuwe ontdekking én uitdaging. Dat maakt onze tentoonstellingsruimte de perfecte setting voor een teambuilding. Nergens wordt de oplossing op een dienblaadje gepresenteerd: zelf proberen en doen is de boodschap!

Praktisch

Beschikbaar vanaf 1 november 2020.
2 uur
15 tot 80 deelnemers
In de tentoonstellingsruimte van Technopolis. Wil je deze helemaal alleen voor jou en je gasten, dan kan dat vanaf 17u. Vraag naar alle tarieven en mogelijkheden.

Nog vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor je teambuilding aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke locatie voor jouw teambuilding. Samen bekijken we al jouw wensen!