Ontvang gratis een link voor Friend Zone

Klaar om te spelen? Start!
Laat hier je gegevens achter en we bezorgen je gratis een link om onze unieke online escape game Friend Zone te spelen. Je ontvangt tegelijk ook een link om het bijhorende educatief pakket te downloaden.
Smartphone laptop
In welk jaar zitten de deelnemers?
En welke onderwijsvorm volgen ze?
Jouw gegevens zijn goud waard, maar wees gerust: we verkopen ze niet. Beloofd! Omdat we je officieel “een klant” mogen noemen, maken we graag gebruik van het recht om jou te contacteren over leuke nieuwigheden, kortingen… en dingen die je écht moet weten. Schrik dus niet als je online plots advertenties van ons ziet verschijnen. Liever geen nieuwsbrief in je bomvolle mailbox? Dan kan je op elk moment met 1 simpele klik uitschrijven. Lees alles over wat we met jouw gegevens doen in onze privacyverklaring.

Praktisch

In eerste instantie is Friend Zone bedoeld voor leerlingen van de 1e en 2e graad SO, maar ook voor de 3e graad kan het spel interessant zijn. Er is geen voorkennis nodig om het spel te kunnen spelen.
Je kan kiezen met hoeveel leerlingen je het spel speelt.
30 tot 45 minuten

Friend Zone kwam tot stand i.s.m.

IBM and the IBM logo are trademarks of International Business Machines Corp., registered in many jurisdictions worldwide.