Show Science Jukebox

Breng het spektakel naar jouw school!
Nieuw
Alle graden LO
Een wetenschapsshow in jouw school? Geef een seintje en Technopolis is al op weg! Tijdens de show 'Science Jukebox' schudt onze edutainer met evenveel gemak wetenschappelijke experimenten uit de mouw als een jukebox platen afspeelt. Het is aan jouw leerlingen om te kiezen welke experimenten precies aan bod komen. Jouw leerlingen vragen, onze edutainer draait! Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een geschikt lokaal waar we jouw leerlingen op de ene wetenschappelijke proef na de andere kunnen trakteren. Vraag nu vrijblijvend een offerte en voor je het weet, komt Technopolis naar jouw school!

Tijdens de show 'Science Jukebox' staat onze edutainer helemaal ter beschikking van jouw leerlingen. Welke experimenten willen ze zien én horen, denk je? Vooraleer ze uit onze top van meest populaire experimenten kiezen, geeft onze edutainer hen een paar veelzeggende tips. Zet je alvast schrap voor een verbazingwekkende symfonie van rook, vlammen en knallen!

Show koken met Mendel-chef

Praktisch

€ 305 + € 0,70/km verplaatsingskost
Alle graden van het lager onderwijs. We raden een voorstelling per graad aan.
Max. 150 leerlingen
40 min.
&#; Deze show kan plaatsvinden op een maandag of dinsdag vóór eind december 2020. In combinatie met de kleutershow Billie ruimt het circus op, is dit ook mogelijk op een donderdag of vrijdag. Tijdstip te bespreken bij reservatie.
Deze show kan enkel op het gelijkvloers plaatsvinden.

Wil je dat Technopolis naar jouw school komt?

Geef aan in welke show(s) en workshop(s) je geïnteresseerd bent en we werken een voorstel op maat van jouw school uit.