Nieuw
1e en 2e leerjaar LO

Scholenshow Kleureka!

Steek je licht op over kleuren
Tijdens deze show over kleuren maken je leerlingen kennis met de jonge Bo. Het toeval wil dat Bo net jarig is. En dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor… een verjaardagsfeestje! Het thema? Alle kleuren van de regenboog!
Kleureka 60

De kleur op de taart

Bij een verjaardag horen ballonnen, slingers, drankjes en natuurlijk een verjaardagstaart. Alleen loopt niet alles zoals gepland… Er ontbreekt een kleur bij de ballonnen, de drankjes zijn kleurloos en tot overmaat van ramp is de verjaardagstaart… wit. Dé oplossing? Een hele reeks kleurrijke experimenten!

Kleureka 38

Daar zit muziek in

Een feestje in alle kleuren van de regenboog bouwen is toch niet zo simpel. Gelukkig krijgt Bo net een boek over kleuren en regenbogen cadeau. Kunnen dieren van kleur veranderen?”, Vanwaar komen al die kleuren in een regenboog?”, Kan je zelf een regenboog maken?”… Je komt het allemaal te weten, terwijl Bo er in geuren en kleuren over vertelt én zingt.

Kleureka 48
Visual Kleureka

Niet alleen kleurrijk

Onze show is ook heel leerrijk. Je leerlingen leren tijdens de show over het mengen van kleuren, de rol van kleuren in de natuur, het ontstaan van regenbogen en over vormen. Kleureka!’ zit boordevol live experimenten, waarmee we je aan je leerlingen laten zien hoe kleurrijk en leuk wetenschap kan zijn. Er is ook een gratis educatief pakket voor na de show.

Ontvang het educatief pakket

Praktisch

€ 3 per leerling (in combinatie met een klasbezoek). Deze show maakt deel uit van het Show- en WOWpakket.
Deze show is op maat van leerlingen van het 1e en het 2e leerjaar.
Max. 145 leerlingen kunnen de show tegelijk bijwonen.
De show kan geboekt worden op een maandag, donderdag of vrijdag.
In het auditorium.