Technopolis is terug open! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Vergeet ook je mondmasker niet!
Meer info
Technopolis is gesloten

Show Science Jukebox

Breng het spektakel naar jouw (zomer)school!
Nieuw
Een wetenschapsshow in jouw (zomer)school? Geef een seintje en Technopolis is al op weg! Tijdens de show 'Science Jukebox' schudt onze edutainer met evenveel gemak wetenschappelijke experimenten uit de mouw als een jukebox platen afspeelt. Het is aan jouw leerlingen om te kiezen welke experimenten precies aan bod komen. Jouw leerlingen vragen, onze edutainer draait! Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een geschikt lokaal waar we jouw leerlingen op de ene wetenschappelijke proef na de andere kunnen trakteren. Vraag nu vrijblijvend een offerte en voor je het weet, komt Technopolis naar jouw school!

Tijdens de show 'Science Jukebox' staat onze edutainer helemaal ter beschikking van jouw leerlingen. Welke experimenten willen ze zien én horen, denk je? Vooraleer ze uit onze top van meest populaire experimenten kiezen, geeft onze edutainer hen een paar veelzeggende tips. Zet je alvast schrap voor een verbazingwekkende symfonie van rook, vlammen en knallen!

Show koken met Mendel-chef

Praktisch

Scholentarief: € 285 + € 0,50/ km transport
Deze show is geschikt voor leerlingen uit de 2e en 3e graad van het lager onderwijs en de 1e graad van het secundair onderwijs.
200 leerlingen
Ook tijdens de zomermaanden brengen we deze show tot bij jou!
Deze show kan enkel op het gelijkvloers plaatsvinden.