Sponsoren

Help ons toekomstige generaties gek te maken op wetenschap
Bied een klasbezoek aan of stuur ons naar scholen in Vlaanderen met onze tofste shows en workshops. Wil je niet alleen scholen bereiken, maar iedereen die bij Technopolis over de vloer komt? Ga dan voor een peter- of meterschap van een interactieve opstelling die helemaal bij het DNA van jouw bedrijf past.
Neem contact met ons op
Das Geniaal 19jun 3

Trakteer op een klasbezoek

Elke school zou vroeg of laat een keertje naar Technopolis moeten komen. Helaas zijn er maar al te vaak financiële drempels. Door een klasbezoek te sponsoren, geef je kinderen en jongeren de kans hun talenten te ontdekken.

Vanaf € 930
Das Geniaal 15jun 1

Stuur ons naar een school

Maak het scholen nog gemakkelijker en stuur ons erop uit met een show of workshop. Op deze manier hoeven scholen geen hele uitstap te regelen. Handig, toch?

Shows: vanaf € 435 - Workshops: vanaf € 555
De verdwijning van Amelie VLOT Eksaarde 2

Word meter of peter van een interactieve opstelling

Verover een plek in het hart van Technopolis door meter of peter te worden van een opstelling die helemaal bij jouw bedrijf of sector past. In ruil krijg je visibiliteit bij een heel breed publiek van gezinnen met kinderen en scholen.

Vanaf € 5 000
Schakelingen

Bij wie kan je terecht?

Voor al je vragen is er één adres: partnership@​technopolis.​be.

Het lijkt zo vanzelfsprekend: een keertje naar Technopolis gaan. Toch is dat voor heel wat kinderen en jongeren niet zo simpel. En dat is heel jammer, want zo dreigt er heel wat STEM-talent verloren te gaan. Talent dat bedrijven écht nodig hebben in de toekomst.”

Stephane Berghmans, CEO Technopolis

Dit kan jouw bedrijf of sector ook nog interesseren

Zeekracht 62

Samen ontwikkelen

Einstein Flanders Investment Trade 2022 14

Ontdek onze zalen

Cadeaubon

Relatiegeschenken