Kleur een vlaggetje en ontvang een gratis ticket

Kom jij snel nog vaarwel zeggen tegen het Kinder-doe-centrum? Vanaf september starten we met de bouw van een compleet nieuw avontuur. Om dat te vieren, hangen we in de zomervakantie een grote vlaggenwimpel op in het Kinder-doe-centrum. Help jij een handje?

Print een vlaggetje, kleur het in en breng het mee naar Technopolis. In ruil krijg je één gratis ticket (4 – 18j.) per gezin om vanaf de kerstvakantie als eerste onze nieuwe zone voor de allerkleinsten te gaan ontdekken.
Download jouw vlag
Vlaggenwimpel Kinder doe centrum 2 2

Kies een vlaggetje

Er zijn 10 verschillende. Op elk vlaggetje staat iets dat je in het Kinder-doe-centrum kan doen, zoals pizza’s bakken, dakpannen leggen of een jeep voltanken. Kies een vlaggetje met wat jij het liefste doet of héél graag zou komen doen en print het af.

Vlaggenwimpel Kinder doe centrum 5 3

Maak er een kunstwerk van

Tijd nu om je vlaggetje uit te knippen en in te kleuren. Haal je kleurpotloden, stiften of verfjes boven en doe de kleuren ervan afspatten! Gebruik gerust ook glitters, pomponnetjes en noem maar op.

Vlaggenwimpel Kinder doe centrum 6

Toon het aan het onthaal

Toon jouw vlaggetje wanneer je je dagtickets (of abonnement) aan de kassa koopt of laat inscannen. In ruil krijg je een gratis ticket (één per gezin) om vanaf de kerstvakantie onze nieuwe zone voor de allerkleinsten te komen ontdekken.

Hang zelf je vlaggetje op

Jouw vlaggetje zo fier als een gieter aan het onthaal laten zien? Hang het dan op naast alle andere in het Kinder-doe-centrum. Als iedereen een vlaggetje meebrengt, maken we samen een vlaggenwimpel waar niemand naast kan kijken.

Een goeie reden om je tickets online te kopen

Je kan je tickets zowel online als in Technopolis kopen. Aan de kassa betaal je altijd het standaardtarief, maar online kan je vaak een mooie deal doen.

Koop je tickets online

Wat je zeker moet weten

Je mag meerdere vlaggen inkleuren en meebrengen, maar we doen maar één gratis kindticket (geldig vanaf de kerstvakantie) per gezin cadeau.
Enkel bezoekers met een geldig ticket of abonnement kunnen van de actie genieten.
Deze actie is geldig van zaterdag 29 juni tot en met zondag 1 september 2024.
De actie is niet van toepassing op groepsbezoeken, verjaardagsfeestjes of andere aanbiedingen.
Jeep voltanken kdc

Kom snel nog eens naar het Kinder-doe-centrum in Technopolis

Nog een laatste keer dakpannen leggen, pizza’s bakken, een supermarkt uitbaten en een jeep voltanken? Haast je! Na 1 september sluiten we de deuren en starten de werken.

Ontdek meer