Kom je langs op Moederdag?

Goed idee! Om 15u trakteren we je op een insectenshow met Peter Berx. Deze is volledig inbegrepen in de prijs van je dagticket voor Technopolis en/​of Insectopia. 

Reserveren hoef je niet, maar we raden je wel aan om op tijd te zijn voor een (goed) plekje. De show start om stipt 15u en duurt ongeveer een uur.

Meer over onze gratis insectenshow

Tickets & Tarieven

Koop je tickets online
Van plan om Technopolis en/​of onze buitenexpo Insectopia te bezoeken? Goed idee! Je kan je tickets aan de kassa in Technopolis verkrijgen of ze — beter nog — nu al online kopen. 

Opgelet, onze voordelige combitickets om Technopolis en Insectopia op één dag te bezoeken, zijn enkel online verkrijgbaar.
scan ticket

Wil je graag thuis nog verder experimenteren, voeg dan de WOWbox (€32.50) toe!
Je kan deze dan ophalen in Technopolis tijdens je bezoek.

JaNee, bedankt
Oeps, daar ging iets mis, probeer opnieuw.
  • Kom je tijdens de zomervakantie? Reserveer dan apart je plekje voor onze gratis workshop(s). Je deelname is inbegrepen in de prijs van je ticket voor Technopolis (of een combiticket).
  • Onze parking is helemaal gratis. Je hebt geen ticket of jeton nodig.
  • Staat een datum in het grijs? Dan zijn we ofwel gesloten ofwel zijn alle tickets uitverkocht.

Tickets op datum (en met tijdstip)

Je online tickets zijn enkel geldig op de dag die je aangeduid hebt. Op online tickets voor Insectopia staat naast een datum ook een tijdslot, maar kom gerust om hoe laat je wil op de gekozen datum en blijf zo lang je wil.

Verkeerde datum gekozen?

Als je online tickets nog niet vervallen zijn, dan kan je ze zelf omboeken via onze ticketmodule. Registreer je of meld je eerst aan via de cirkel naast het winkelwagentje. Daarna kan je onder bestellingen’ een nieuwe datum kiezen via het kalendertje.

Ticket voor Technopolis en/of Insectopia?

Een ticket voor Technopolis geeft je geen toegang tot Insectopia net zoals een ticket voor Insectopia je geen toegang geeft tot Technopolis. Met een combiticket kan je wel beide bezoeken.

Combitickets exclusief online 

Onze voordelige combitickets om Technopolis en Insectopia op één dag te bezoeken, zijn enkel online verkrijgbaar. Als abonnee kan je geen combiticket reserveren. Dat is ook niet nodig, vermits je gratis komt.

Ticketverkoop ter plaatse

Maak je een last-minute beslissing om langs te komen? Geen probleem, je kan ook tickets aan het onthaal van Technopolis en aan de ingang van Insectopia krijgen. 

Tickets abonnees

Als abonnee hoef je geen ticket online te reserveren, maar het mag. Neem je deel aan een workshop of andere activiteiten, dan vragen we je uiteraard wel om net als iedereen te reserveren.

Gratis toegang begeleiders

Begeleiders van bezoekers met een handicap krijgen gratis toegang: 1 begeleider per rolstoelgebruiker of 1 begeleider per 2 bezoekers met een handicap indien zij geen rolstoel gebruiken.

Onze voorzieningen
expo helling buizenpiano doolhof

Heb jij recht op een korting? Wil je betalen met een cheque?

Ontdek meer

Kom je met een hele groep?

Reserveer dan zeker je bezoek op voorhand via 015342000 of info@​technopolis.​be. Kom je met 15 personen of meer experimenteren, dan krijg je niet alleen korting op je tickets maar ook op je maaltijd. 

Jouw voordelen

Kom je met je klas?

Bekijk dan zeker ons aanbod speciaal voor scholen. Of je nu komt met een bende kleuters of leerlingen uit het lager of secundair, we verwelkomen jullie met open armen met activiteiten op hun maat. En dat allemaal aan een speciaal tarief.

Onze schooltarieven

Abonnement

Na amper drie bezoeken heb je je abonnement al terugverdiend. En dan hebben we het nog niet gehad over de voordelen die je krijgt bij onze partners…

Ontdek meer
Doe-tuin

Veelgestelde vragen

Vind je het antwoord op je vraag niet? Hopelijk vind je het antwoord hier wel.

Ontdek meer
Shop meisje

Doe eens een bon cadeau!

Wil je iemand een plezier doen met een origineel geschenk? Koop dan nu online 1 of meerdere bons van 25 euro. Het bedrag kan uitgegeven worden aan het onthaal (aan toegangstickets) of in de shop van Technopolis.

Alle cadeaubonnen, ongeacht het bedrag, zijn 1 jaar geldig.

Koop je cadeaubon online