Alle tickets voor de paasvakantie zijn uitverkocht. | Tijdens de paasvakantie zijn we open tot 19u i.p.v. 17u. |
Vergeet niet om op voorhand je ticket(s) online te kopen en/​of je bezoek te registreren. | Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Demo Kettingreactie

Vanaf 28 april een gloednieuw spektakel
4+
Wedden dat een reeks alledaagse gebruiksvoorwerpen je helemaal versteld kan doen staan? We verzamelden ze immers allemaal in één indrukwekkende kettingreactie, boordevol actie, reactie, energie en zwaartekracht. Zet zelf onze gigantische kettingreactie in gang en wees getuige van een knaller van een finale!

Praktisch

Voor deze demo hoef je niet op voorhand te reserveren.
Inbegrepen in je dagticket
15 min.
Drie keer per dag op woensdag - VANAF 28 APRIL 2021

Maak jij onze kettingreactie compleet?

We bouwen volop aan een spectaculaire kettingreactie die bezoekers achterover zal doen slaan van verbazing. Maar… we zitten met de handen in de haren. Een kettingreactie werkt namelijk alleen als élke actie een nieuwe actie veroorzaakt. Help jij ons om een geniale oplossing te bedenken, zodat iedereen vanaf 28 april van verbazing achterover valt bij het zien van onze gloednieuwe kettingreactie?

Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.