Online ervaren

Heb jij ook nooit genoeg van wetenschap? Online verbazen we je dag in dag uit met te gekke proefjes, blogposts waarin we de meest bizarre vragen beantwoorden en bovenal kanjers van videoreeksen die je simpelweg moet gezien hebben. En dat is nog lang niet alles!
Proefje plastic fles
Nieuw
6-12

Podcast TEEN of TANDER

Professionele bekvechters Ragna en Michiel zijn het nooit — maar dan ook nóóit — met elkaar eens. Voor hen is het altijd t één of t ander. En zo geraken ze steevast van de ene in andere battle verzeild. Hun strijdwapens? Een rappe tong en flink wat wetenschap.

Luister nu
TEEN OF TANDER Website 1600x1200 Lichtblauw

Proefjes

Leef je uit met onze databank boordevol leuke proefjes. Stroop je mouwen op en ga meteen aan de slag!

Blog

Met de regelmaat van de klok trakteren we je op boeiende weetjes waarvan je nog niet wist dat je ze altijd al wilde weten.

vloggers Zanne en Emiel

Videoreeksen

Leun even achterover, neem een drankje bij de hand en stem af op onze gratis online videoreeksen op YouTube.

Ontdek meer

Bouw de stad van de toekomst met LEGO Studio 2.0

Schuilt er in jou een architect of kunstenaar? Zit jij vol ideeën voor de toekomst? En begin je mentaal blokken te sorteren als je aan LEGO denkt? Wat als je nu eens een stad van de toekomst bouwt… Jouw gereedschap: een oneindige voorraad stenen uit nullen en enen. 

Ontdek meer
LEGO Studio laptop
Dag van de Wetenschap 2021 16

Maak van élke dag een Dag van de Wetenschap

Op www​.dagvandewetenschap​.be kan je het héle jaar door deelnemen aan 360°-tours, podcasts, digi-quizzen, doe- en bouwpakketten, experimenten, shows, lezingen, spelletjes, workshops… En dat allemaal gratis en voor niets. Dankzij het digitale platform kan élke dag een Dag van de Wetenschap zijn.

Ontdek meer