Online ervaren

Heb jij ook nooit genoeg van wetenschap? Online verbazen we je dag in dag uit met te gekke proefjes, blogposts waarin we de meest bizarre vragen beantwoorden en bovenal kanjers van videoreeksen die je simpelweg moet gezien hebben. En dat is nog lang niet alles!
Edutainer handschoenen bril

Stem op Technopolis

Een nominatie in de categorie beste TikTok Business op De Jamies: dat wil al wat zeggen. We willen dolgraag deze award binnenhalen op de awardshow in het voorjaar in Oostende. Help jij het lot een handje? Stemmen kan tot eind januari.

Proefjes

Leef je uit met onze databank boordevol leuke proefjes. Stroop je mouwen op en ga meteen aan de slag!

Blog

Met de regelmaat van de klok trakteren we je op boeiende weetjes waarvan je nog niet wist dat je ze altijd al wilde weten.

201907 Technopolis Shoot s 50

Videoreeksen

Leun even achterover, neem een drankje bij de hand en stem af op onze gratis online videoreeksen. 

Heb je een paar uurtjes (of dagen)?

Ontdek meer

#STEMhelden

Vind jij ook dat techniek de mens kan helpen? En dat technologie steeds belangrijker wordt? Bouw je graag dingen en vind je robots de max? Of wil je meebouwen aan een betere wereld? Dan is de richting STEM op school zeker iets voor jou. Welk beroep kan je later uitoefenen met STEM? Zoek het uit in verschillende bedrijven en omgevingen.

Ontdek meer
Dag van de Wetenschap 2021 16

Maak van élke dag een Dag van de Wetenschap

Op www​.dagvandewetenschap​.be kan je het héle jaar door deelnemen aan 360°-tours, podcasts, digi-quizzen, doe- en bouwpakketten, experimenten, shows, lezingen, spelletjes, workshops… En dat allemaal gratis en voor niets. Dankzij het digitale platform kan élke dag een Dag van de Wetenschap zijn.

Ontdek meer
Nieuw
8+

Bouw online een ecohuis met LEGO!

Ben jij een geniale LEGO-ontwerper? Ga dan aan de slag in onze digitale LEGO Studio 2.0 en bouw het ecohuis van je dromen!

Ontdek meer