Mondmaskerplicht en Covid Safe Ticket

Een mondmasker is verplicht voor bezoekers vanaf 10 jaar overal in Technopolis. In onze Doe-tuin en in onze tijdelijke buitenexpo Insectopia is dit aanbevolen. Om het restaurant te bezoeken heeft iedereen vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket (op papier of via de app) nodig.

Alle maatregelen

Op bezoek komen

Een bezoek aan Technopolis is een absolute aanrader voor jong en oud. Benieuwd hoe jouw dag eruit kan zien?
Op een spijkerbed
20210813 Insectopia 94
Nieuw

Insectopia

Wat kriebelt daar in het bos achter Technopolis? Trek je wandelschoenen aan en stap binnen in Insectopia, de enige plek op aarde waar insecten tot wel 5 meter groot zijn.

Ontdek meer
4+

Programma shows en demo's

Kijk op welke dagen we je omver blazen met onze voorstellingen.

Ontdek meer
Sporttentoonstelling 150
4+

Expo's & Zones

In Technopolis schuilt achter elke hoek een nieuwe ontdekking. Trek op pad door onze expo’s en ontdek dat wetenschap overal is.

Ontdek meer

Kom veilig op bezoek

Een mondmasker is verplicht voor bezoekers vanaf 10 jaar overal in Technopolis. In onze Doe-tuin en in onze tijdelijke buitenexpo Insectopia is dit aanbevolen. Om het restaurant te bezoeken heeft iedereen vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket (op papier of via de app) nodig. Wanneer je in het restaurant aan tafel zit, hoef je je mondmasker niet te dragen.

Ontdek meer

#Technopolis verbouwt

De komende jaren ga je heel wat zien veranderen in Technopolis. Benieuwd naar onze toekomstplannen?

Ontdek meer
Nieuw
8+

Zeekracht

Kweken we ons eten binnenkort in een onderwaterboerderij? Of pluggen we zeeschepen in in een megagroot stopcontact? En slaan we energie op in gigantische badkuipen? In onze gloednieuwe expo Zeekracht dompelen we je onder in de zee en de haven van morgen zonder dat je ook maar één druppel water voelt.

Ontdek meer

Dit kan je ook interesseren

Je bezoek aan Technopolis heeft je zin gegeven om nog meer te doen en te ontdekken? Wat dacht je ervan om thuis op ruitemissie te gaan met onze gloednieuwe WOWbox? Of om je verjaardag of communie bij ons te komen vieren? Misschien is onze TechniekClub 2.0 jou wel helemaal op het lijf geschreven.

WO Wbox 3
Nieuw
8-11 jaar (onder begeleiding)

WOWbox

Techiek Club
10+

TechniekClub 2.0

Verjaardag meisje
5-12 jaar

Vier je verjaardag