Mondmaskerplicht en Covid Safe Ticket

Een mondmasker is verplicht voor bezoekers vanaf 6 jaar overal in Technopolis. In onze Doe-tuin en in onze tijdelijke buitenexpo Insectopia is dit aanbevolen. Om het restaurant te bezoeken en shows bij te wonen heeft iedereen vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket (op papier of via de app) nodig. Dit wordt aan de ingang van het restaurant en het auditorium gecontroleerd samen met je identiteitskaart. Raadpleeg alle maatregelen voor je langskomt.

Koop je tickets online

We vragen om je tickets online te kopen in plaats van aan de kassa. Alleen zo ben je zeker dat er nog plaats is op de dag van je bezoek. Als abonnee kan je (uiteraard) je tickets gratis reserveren.

Op bezoek komen

Een bezoek aan Technopolis is een absolute aanrader voor jong en oud. Benieuwd hoe jouw dag eruit kan zien?!
Op een spijkerbed
20211206 Insectopia in winter 7
Nieuw

Insectopia

Wat kriebelt daar in het bos achter Technopolis? Trek deze winter je wandelschoenen aan, snuif al die gezonde buitenlucht op en stap binnen in Insectopia, de enige plek op aarde waar insecten tot wel 5 meter groot zijn.

Ontdek meer
4+

Expo's & Zones

In Technopolis schuilt achter elke hoek een nieuwe ontdekking. Trek op pad door onze expo’s en ontdek dat wetenschap overal is.

Ontdek meer
20200219 Technopolis Robin naar de maan 12
4+ | Zonder reservatie

Programma shows en demo's

Kijk op welke dagen we je omver blazen met onze voorstellingen.

Ontdek meer

Kom veilig op bezoek

Een mondmasker is verplicht voor bezoekers vanaf 6 jaar overal in Technopolis. In onze Doe-tuin en in onze tijdelijke buitenexpo Insectopia is dit aanbevolen. Om het restaurant te bezoeken en om een show bij te wonen, heeft iedereen vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket (op papier of via de app) nodig. Dit wordt aan de ingang van het restaurant en het auditorium gecontroleerd samen met je identiteitskaart. 

Ontdek meer
20211206 PUUR 3
Werken van 10 tot 29 januari

We zijn aan het vernieuwen

Stap voor stap vervangen we experimenten in onze hoofdexpo door spiksplinternieuwe. Daardoor zijn twee kleine zones op het gelijkvloers (aan de rechterkant wanneer je binnenkomt) en een klein stukje op onze benedenverdieping tijdelijk afgesloten. We doen ons best om hinder te vermijden.

Ontdek meer
Nieuw
8+

Zeekracht

Kweken we ons eten binnenkort in een onderwaterboerderij? Of pluggen we zeeschepen in in een megagroot stopcontact? En slaan we energie op in gigantische badkuipen? In onze gloednieuwe expo Zeekracht dompelen we je onder in de zee en de haven van morgen zonder dat je ook maar één druppel water voelt.

Ontdek meer

Kom goed voorbereid op bezoek

Door de verstrengde coronamaatregelen kunnen onze openingsuren afwijken. Op schooldagen zijn we enkel open voor scholen.

201709 techn dag abbo s 182

Tarieven

Kettingreactie 43

Groepen

Auto opheffen

Abonnement

Dit kan je ook interesseren

Je bezoek aan Technopolis heeft je zin gegeven om nog meer te doen en te ontdekken? Wat dacht je ervan om thuis op ruitemissie te gaan met onze gloednieuwe WOWbox? Of om je verjaardag of communie bij ons te komen vieren? Misschien is onze TechniekClub 2.0 jou wel helemaal op het lijf geschreven.

WO Wbox 3
Nieuw
8-11 jaar (onder begeleiding)

WOWbox

Techiek Club
10+

TechniekClub 2.0

Verjaardag meisje
5-12 jaar

Vier je verjaardag