WOWboxen

Cadeautip!
Ken jij onze WOWboxen al? Dat zijn creatieve doe-dozen bomvol wetenschap voor kinderen van 8 tot 11 jaar. Technopolis heeft er al twee uitgebracht: Morse op Mars en Expeditie dino. Met de eerste start je een reddingsmissie op Mars, met de tweede reis je terug naar de tijd van de dino’s.

Klaar om thuis op avontuur te trekken?
Bestel je WOWbox online
WO Wbox dino 4
Mars

WOWbox Morse op Mars

Wat kan er mislopen tijdens een ruimtemissie? Heel wat. Dat ontdekken astronauten Noor, Imran en robot Castor wanneer ze op Mars landen. Ze zijn niet geland waar ze moesten landen en tot overmaat van ramp heeft Noor haar voet bezeerd.

Ontdek meer

WOWbox Expeditie dino

Altijd al eens willen tijdreizen? Trek dan mee op avontuur met Sem en Elif. Om te weten te komen hoe dieren zullen evolueren, plannen deze twee avonturiers een tijdreis. Niet naar de toekomst, maar naar de tijd dat dinosauriërs hier de baas waren. 

Ontdek meer

Wat zit er in een WOWbox?

  • Een spannend stripverhaal met opdrachten en leuke weetjes
  • Alles wat je nodig hebt om je avontuur tot een goed einde te brengen
  • Online tips en extra experimenten
  • Een GRATIS Technopolis-ticket (voor een kind)
inhoud doe-doos

Voor wie?

Voor één of twee kinderen van 8 tot 11 jaar. Bij elke WOWbox zitten ook instructies voor ouders, zodat zij – alleen maar als het nodig is – een handje kunnen toesteken.

Wat kost het?

Het is maar hoe je het bekijkt. Een WOWbox kost € 35,50 om precies te zijn, maar je krijgt er gratis een Technopolis-ticket voor een kind ter waarde van € 20 bij.

Tijdreizen

Verkrijgbaar in onze shop en online

Op naar de webshop