Herbeleef 2019 op ons YouTube-kanaal!

De spectaculairste experimenten en leukste momenten van 2019 op een rij!
Straffe stunts, gevaarlijke experimenten, hilarische ontmoetingen en exclusieve blikken achter de schermen,… Als je al geabonneerd was op ons YouTube-kanaal, wist je het al: 2019 was one hack of a year! In een flitsende compilatievideo gunnen onze vloggers Zanne en Emiel je een terugblik op de meest memorabele momenten uit hun vlogs op ons YouTube-kanaal. Sit back, relax, geniet en… Abonneer zeker op ons YouTube-kanaal! Want ook in 2020 vloggen we er stevig op los en vuren we de meest waanzinnige video’s op je af!
Dit Was 2019 vlog TN

Het afgelopen jaar voerden Zanne en Emiel maar liefst 176 experimenten uit in hun vlogs. Geen eenvoudig karwei om hier een compilatie van te maken, dus! Daarnaast kruisten een heleboel bekende personen hun pad. Zo maakten ze kennis met YouTuber-sterren zoals Enzo Knol, Bunny Vlogs, Kastiop en Celine en Michiel. Ook Jelle Cleymans, Frank Deboosere, Ruben Van Gucht, Maureen en Lieven Scheire kruisten hun pad. 

Zelfs met koning Filip werden ze even (iets te) close. Ten slotte nam ons vloggersduo onze kijkers ook mee achter de schermen van adembenemende locaties als high-tech onderzoekslabs en gigantische bedrijfssites. Het allerbeste van al deze avonturen zie je in onze compilatievideo. Abonneer nu op ons YouTube-kanaal en mis niks in 2020