Vlogprimeur: achter de schermen met Zanne en Emiel

Maak kennis met Zanne en Emiel, de vlogveulens van Technopolis!
Hier zijn ze dan: Zanne en Emiel! Vanaf nu nemen deze 2 jonge vlogveulens’ je wekelijks mee tijdens al hun geschifte avonturen achter de schermen van Technopolis. Altijd maken ze wel iets strafs mee en dat was vorige week niet anders: dollen met Jelle Cleymans, een droomrit met een Tesla, lol trappen met Belgiës bekendste YouTuber,… Het kon niet op! Check hun video en abonneer je op ons kanaal voor nog meer Emiel en Zanne’!
Zanne en emiel

Maak kennis met Zanne en Emiel, Edutainers bij Technopolis

Edutainer zijn bij Technopolis heeft zo z’n voordelen. Zo kom je heel vaak op plaatsen waar je anders niet zomaar komt én ontmoet je geregeld interessante (en soms heel bekende) mensen. Voor Zanne en Emiel staat elke dag dan ook gelijk aan nieuwe avonturen en verhalen. Maar wat heb je aan spannende verhalen als je ze niet kan delen? Inderdaad: niets! Daarom neemt ons vloggersduo jou op ons YouTube-kanaal wekelijks mee in hun kielzog. Ben je dus benieuwd naar wat Zanne en Emiel achter de schermen van Technopolis beleven? Mis dan niks en abonneer je op ons YouTube-kanaal! 

Technopolis en het Jaar van de Chemie’

De afgelopen weken gonsde het van de activiteit in Technopolis. De oorzaak hiervan? De kick-off van het Jaar van de chemie”. Dit jaar is de fameuze tabel van Mendelejev namelijk 150 jaar geworden! Om dat te vieren, bouwden we een gigantische Mendelejev game, die je vanaf nu zelf kan uitproberen. Dit pronkstuk stelden we met veel toeters en bellen voor aan het grote publiek en aan de pers. Omdat op een speciaal feestje als dit geen special guests konden ontbreken, waren onder meer Jelle Cleymans en YouTube-legende Kastiop van de partij. Plezier verzekerd!