Nieuw

Buitenbar

Vier feest in openlucht
Heb jij iets te vieren? Vanaf het voorjaar staat onze buitenbar opnieuw klaar om voor jou en je (toekomstige) klanten, collega’s, vrienden… om op de toekomst te toasten. Met een zonnebril op je neus, een sprankelend cavaatje in de ene en een overheerlijk hapje in de andere hand ben je binnenkort in onze buitenbar op de ideale plek voor eender welk event.
20210813 Event 78

Iets te vieren?

Of je nu een after work barbecue, een receptie, een verjaardagsdrink met vrienden of een babyborrel wil organiseren, onze buitenbar is erop voorzien. Of wat dacht je ervan om voetbal te komen kijken met je vrienden? Wij zorgen voor een namiddag of avond om nooit te vergeten.

20210813 Event 56

Altijd lekker

Bij een gezellig openluchtfeest horen ook lekkere fruitsappen, frisdranken, wijn, bier, cava… Noem maar op! Met veel plezier laten we ook onze foodtrucks boordevol lekkere snacks aanrukken. Wat zal het zijn voor jou? Een pizza, hamburger of bordje gezond? Het is allemaal even lekker én coronaproof!

Ook leuk voor de kids

Ook kinderen beleven de tijd van hun leven in onze buitenbar. Zij kunnen in het strandzand spelen, een minireis rond de wereld maken en de gekste dingen over insecten ontdekken.

Nóg leuker in combinatie met…

Alle mogelijke formules

Maak je feest in de buitenbar compleet met bijvoorbeeld een bezoek aan Technopolis, een wetenschappelijke show of demo of teambuilding. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Laat ons weten wat je wil en samen zorgen we voor een droomevent.

20210813 Insectopia 94

Insectopia

Je kan ook eerst met je gasten op ontdekking gaan in Insectopia en daarna gezellig eten in de buitenbar. Insectopia is een tijdelijke expo in het bos vlak naast de buitenbar boordevol uit de kluiten gewassen insecten tot wel 5 meter hoog.

Ontdek meer