Sinds 8 mei mogen buiten evenementen met max. 50 personen doorgaan . 
Sinds 9 juni kunnen er ook binnen terug evenementen plaatsvinden.
Onze veiligheidsmaatregelen

Zomerbar

Vier feest in openlucht
Nieuw
Heb jij deze zomer iets te vieren? Onze zomerbar staat klaar om voor jou en je (toekomstige) klanten, collega’s, vrienden… om op de toekomst te toasten. Met een zonnebril op je neus, een sprankelend cavaatje in de ene en een overheerlijk hapje in de andere hand ben je deze zomer in onze zomerbar op de ideale plek voor eender welk event. En na de zomer? Dan dopen we de zomerbar tot herfstbar en gaan we lekker coronaproof door richting winter.
20210630 Technopolis 33

Iets te vieren?

Of je nu een after work barbecue, een zomerse receptie, een verjaardagsdrink met vrienden of een babyborrel wil organiseren, onze zomerbar is erop voorzien. Of wat dacht je ervan om voetbal te komen kijken met je vrienden? Wij zorgen voor een namiddag of avond om nooit te vergeten.

20210630 Technopolis 144

Zomers lekker

Bij een gezellig zomerfeest horen ook lekkere fruitsappen, frisdranken, wijn, bier, cava… Noem maar op! Met veel plezier laten we ook onze foodtrucks boordevol lekkere snacks aanrukken. Wat zal het zijn voor jou? Een pizza, hamburger of bordje gezond? Het is allemaal even lekker én coronaproof!

Ook leuk voor de kids

Ook kinderen beleven de tijd van hun leven in onze zomerbar. Zij kunnen in het strandzand spelen, een minireis rond de wereld maken en de gekste dingen over insecten ontdekken.

20210630 Technopolis 249

In combinatie met...

Show vloeibaar stikstof

Alle mogelijke formules

Maak je feest in de zomerbar compleet met bijvoorbeeld een bezoek aan Technopolis, een wetenschappelijke show of demo of teambuilding. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Laat ons weten wat je wil en samen zorgen we voor een droomevent.

20210630 Technopolis 38

Insectopia (binnenkort)

Je kan binnenkort ook eerst met je gasten op ontdekking gaan in Insectopia en daarna gezellig eten in de zomerbar. Insectopia is een tijdelijke expo in het bos vlak naast de zomerbar boordevol uit de kluiten gewassen insecten tot wel 5 meter hoog.

Snuif intussen al even de sfeer op…

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken we al jouw wensen!