Samenwerken

Samen hebben we meer impact
Hoe overtuig je komende generaties dat ze later het verschil kunnen maken in de wereld? Dat ze talenten bezitten en mee aan een betere toekomst kunnen bouwen?

Heel eenvoudig: samen. Samen overhalen we hen om STEM te studeren en later een STEM-job uit te oefenen.
Schakelingen

Koop tickets of cadeaubonnen

Een bezoek aan Technopolis? Altijd een goed idee! Maar niet iedereen komt op het idee of beschikt over het budget. Schenk tickets of cadeaubonnen aan personeelsleden of kinderen uit kansarme gezinnen. Hoe meer tickets je bestelt, hoe voordeliger.

Trakteer jongeren op een klasbezoek

Elke school zou vroeg of laat een keertje naar Technopolis moeten komen. Helaas zijn er maar al te vaak financiële drempels. Door een klasbezoek te sponsoren, geef je jongeren de kans hun talenten te ontdekken. 

Stuur ons naar een school met een show of workshop

Komen leerlingen niet naar ons, dan pakken we maar al te graag onze beste shows en workshops in en trekken we rechtstreeks naar hun school. Snuister even door ons aanbod, kies een school en stuur ons op pad.

doe-doos onderdeel automata
Inclusief gratis Technopolis-ticket

Doe een WOWbox cadeau

Een WOWbox is een creatieve doe-doos bomvol wetenschap ontwikkeld door Technopolis. Ideaal om één tot twee kinderen van 8 tot 11 jaar (soms met een beetje hulp) uren- of zelfs dagenlang bezig te houden. 

Sta digitaal voor de klas

Als succesvolle ondernemer of als iemand die dagelijks met wetenschap mee bouwt aan een duurzame toekomst, ben jij dé persoon bij uitstek om de jeugd van vandaag te inspireren. Hiervoor stellen we maar al te graag HYBR, ons hybride platform oftewel het klaslokaal van de toekomst ter beschikking.

energie zee multifunctioneel eiland

Investeer in ons aanbod

Wat dacht je ervan om samen een nieuwe WOWbox te ontwikkelen? Of een experiment of een hele expo te bedenken? We kunnen ook nieuwe workshops in elkaar steken of een digitale quiz (zoals onze voedingsquiz voor Food At Work) met prangende vragen over jouw sector organiseren. 

Bereik meer jongeren

Technopolis is de geknipte STEMfluencer voor de STEM-sector. Heb je een te gek project of nieuw onderzoek dat je met onze fans wil delen? We stellen maar al te graag onze expo én onze online communicatiekanalen ter beschikking.

Emiel itair schietstoel
201907 Technopolis Shoot s 50

Maak video’s met ons

Als je ons laat doen, dan halen we onze vlogcamera boven en duiken we nu meteen achter de schermen van jouw bedrijf. Zo laten we jongeren zien dat werken met STEM er écht toe doet. 

Als er een ding is dat we de voorbije jaren geleerd hebben, dan is het wel via welke sociale media we jongeren kunnen bereiken, wat hen echt interesseert en wat ze liever links laten liggen. We hebben een trouwe online community opgebouwd waarvan meer dan 50% uit jongeren tussen de 14 en 24 jaar bestaat.

Ontdek onze reeksen

In onze video’s vertellen we in eerste instantie eerlijke en authentieke verhalen rekening houdend met de leefwereld van jongeren. En geloof me, what you see, is what you get. En dat is voor jongeren waardevoller dan eender welke reclameboodschap of les die ze ooit zullen krijgen. We gaan in gesprek met mensen van vlees en bloed die eerlijk over hun ervaringen, uitdagingen en passie vertellen zonder achterliggende agenda.”

Ester Blockx, Marketing & Sales Director

Opnames IK BEN DAAR

Klaar om met ons de toekomst te veranderen?