Samenwerken

Samen hebben we meer impact
Hoe doe je jongeren zin krijgen om later met STEM aan de slag te gaan? En hoe overtuig je hen om écht het verschil te maken in de wereld? 

Als we willen dat de toekomst beter wordt, dan moeten we kinderen en jongeren ervan overtuigen om STEM te studeren en ermee aan de slag te gaan. Dat kunnen we alleen samen.
16002 Virtual Reality Fiets Matthew FS3 89 Q
WOW oranjeroze 1962974806

Alles start met WOW

Als je kinderen en jongeren hoort roepen WOW, is ook dat wetenschap!” en WOW, ík kan dat ook!”, dan weet je dat je prijs hebt. Zij willen later misschien wetenschap studeren. Hoe meer kinderen en jongeren dat willen, des te rooskleuriger de toekomst er uitziet. Ook voor jouw sector.

Hoe wil jij de komende generaties WOW doen roepen?

WO Wbox 3

Doe een WOWbox cadeau

Met de WOWbox geef je niet zomaar een leuk pakket om een morsetoestel met zonnepanelen te bouwen, maar lanceer je kinderen van 8 tot 11 jaar op de ontdekkingsreis van hun leven. En omdat aan die ontdekkingsreis een bezoek aan Technopolis niet kan ontbreken, zit in elke box ook een GRATIS toegangsticket.

Ontdek meer

Trakteer op een klasbezoek

Misschien heb je wel een of meerdere klassen op het oog? Waarom zou je hen geen uitstap naar Technopolis cadeau doen? Zeker in deze tijden hebben leerlingen meer dan ooit nood aan een flinke dosis ontspanning en verwondering.

Stuur ons naar een school

Komen leerlingen niet naar ons, dan pakken we maar al te graag onze beste shows en workshops in en trekken we rechtstreeks naar hun school. Snuister even door ons aanbod, kies een school en stuur ons op pad.

Schenk tickets

Een bezoek aan Technopolis: altijd een goed idee, maar niet iedereen komt op het idee of beschikt over het budget. Maak gebruik van onze staffelkorting en schenk tickets aan kinderen uit kansarme gezinnen of geef ze aan personeelsleden. Iedereen verdient een kans om met wetenschap aan de slag te gaan.

Sta digitaal voor de klas

Als succesvolle ondernemer of als iemand die dagelijks met wetenschap mee bouwt aan een duurzame toekomst, ben jij dé persoon bij uitstek om de jeugd van vandaag te inspireren. Hiervoor stellen we maar al te graag HYBR, ons hybride platform oftewel het klaslokaal van de toekomst ter beschikking.

energie zee multifunctioneel eiland

Investeer in ons aanbod

Wat dacht je ervan om samen een nieuwe WOWbox te ontwikkelen? Of een experiment of een hele expo te bedenken? We kunnen ook nieuwe workshops in elkaar steken of een digitale quiz (zoals onze voedingsquiz voor Food At Work) met prangende vragen over jouw sector organiseren. 

Bereik meer jongeren

Technopolis is de geknipte STEMfluencer voor de STEM-sector. Heb je een te gek project of nieuw onderzoek dat je met onze fans wil delen? We stellen maar al te graag onze expo én onze online communicatiekanalen ter beschikking.

16002 Virtual Reality Fiets Matthew FS3 89 Q
201907 Technopolis Shoot s 50

Maak video’s met ons

Als je ons laat doen, dan halen we onze vlogcamera boven en duiken we nu meteen achter de schermen van jouw bedrijf. Zo laten we jongeren zien dat werken met STEM er écht toe doet. 

Als er een ding is dat we de voorbije jaren geleerd hebben, dan is het wel via welke sociale media we jongeren kunnen bereiken, wat hen echt interesseert en wat ze liever links laten liggen. We hebben een trouwe online community opgebouwd waarvan meer dan 50% uit jongeren tussen de 14 en 24 jaar bestaat.

Ontdek onze reeksen

In onze video’s vertellen we in eerste instantie eerlijke en authentieke verhalen rekening houdend met de leefwereld van jongeren. En geloof me, what you see, is what you get. En dat is voor jongeren waardevoller dan eender welke reclameboodschap of les die ze ooit zullen krijgen. We gaan in gesprek met mensen van vlees en bloed die eerlijk over hun ervaringen, uitdagingen en passie vertellen zonder achterliggende agenda.”

Ester Blockx, Marketing & Sales Director

Opnames IK BEN DAAR

Klaar om met ons de toekomst te veranderen?

2014 13 Je hand als bliksemafleider 07