Technopolis is terug open! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Vergeet ook je mondmasker niet!
Meer info
Technopolis is open
van 9u30 tot 17u

Show Billie ruimt het circus op

Boek deze knotsgekke kleutershow!
voor kleuters
Maak kennis met Billie, de ster van ons circus! In tegenstelling tot wat je zou verwachten, is Billie geen knotsgekke clown, acrobaat of vuurspuwer, maar de enige echte... opruimer. Als het circus gedaan is, dan zorgt deze vlijtige kapoen ervoor dat alles terug netjes op z'n plaats terecht komt.

Hocus pocus... opgeruimd?!

Nee, zo gemakkelijk (en snel) is het circus niet opgeruimd! Gelukkig kan de sympathieke Billie sorteren als de beste. Steken je kleine bengels mee een handje toe? Let wel op: hun handjes kunnen er behoorlijk vuil van worden. Gelukkig heeft Billie met een beetje hulp van Rosita de circusgeit ook daar de "ideale" oplossing voor...

Deze verrassende show werd speciaal op maat van kleuters ontwikkeld en vindt plaats in het Kinder-doe-centrum. Je kleuters assisteren Billie tijdens het opruimen en leren al doende (en al zingend!) bij over evenwicht, vergelijken en sorteren.

Praktisch

€ 3,50 per leerling
2e en 3e kleuterklas
Max. 45 leerlingen
11u - 12u30 - 14u (te bespreken bij reservatie)