Trakteer jongeren op een klasbezoek

Elke school zou vroeg of laat een keertje naar Technopolis moeten komen. Helaas zijn er maar al te vaak financiële drempels. Door klasbezoeken te sponsoren, geef je jongeren de kans hun STEM-talenten te ontdekken. En dat kan jouw sector op termijn alleen maar ten goede komen.

Kan je niet wachten om snel impact te maken op komende generaties?
Neem contact met ons op
01 Klasbezoek aankomst buiten 18

Vanaf € 930

Vanaf deze prijs trakteer je twee klassen op een bezoek naar Technopolis, inclusief een broodje en een drankje s middags. De leerlingen krijgen toegang tot alle expo’s.

Extra (leerrijk)

Een klasbezoek aan Technopolis wordt nog leerrijker met extra’s zoals een spectaculaire show, een leuke workshop of uitdagende opdrachten in onze tentoonstellingsruimte.

trompet vuur

Met welk pakket wil jij impact creëren?

Om het jou gemakkelijker te maken, hebben we uitgerekend hoeveel het kost om twee klassen blij te maken met een dagje Technopolis.

Altijd inbegrepen: toegang tot alle expo’s en de lunch.

Basispakket

Schenk een wetenschappe-leuke daguitstap naar Technopolis zonder extra’s.

Zonder bus: vanaf € 930 | Met bus: vanaf € 1 880

Showpakket

Laat zien hoe WOW wetenschap is met een spectaculaire show vol vuur, rook en knallen.

Zonder bus: vanaf € 1 090 | Met bus: vanaf € 2 040

WOWpakket

Trakteer op een show en stuur de leerlingen met educatieve opdrachten op pad in onze expo’s.

Zonder bus: vanaf € 1 180 | Met bus: vanaf € 2 130

Workshoppakket

Zet de leerlingen aan het werk tijdens een hands-on workshop in ons laboratorium of atelier.

Zonder bus: vanaf € 1 480 | Met bus: vanaf € 2 430

Tarieven op maat

De prijzen werden berekend op basis van twee klasbezoeken in de provincie Antwerpen of Vlaams-Brabant om een idee te geven van de kostprijs. Op aanvraag bezorgen we je graag ook de pakketprijzen voor meer klasbezoeken en klasbezoeken uit andere provincies.

Wij regelen alles

Ben je (bijna) overtuigd? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan overlopen we samen al jouw wensen. Eens een paar praktische knopen doorgehakt zijn, neemt ons reservatieteam contact op met de gelukkige scholen. Jij hoeft verder niks te regelen.

Coca-Cola Europacific Partners deed het jou voor

Vanuit Coca-Cola Europacific Partners geloven we in een bredere kijk op studie- en opleidingsmogelijkheden. Het is belangrijk dat jongeren kunnen ontdekken wat ze interessant vinden en zo de juiste studiekeuze maken en zich klaarstomen voor een bloeiende loopbaan. Dit is cruciaal voor een goede toekomst voor de jongeren en hier speelt Technopolis een belangrijke rol om dit tastbaarder te maken wat wetenschap kan inhouden op een plezante manier. Met Coca-Cola Europacific Partners dragen we hier graag ons steentje aan bij door klasbezoeken te sponsoren.”

Virtual reality