Jongen met vragen tekstballon

Technopolis... en alles wordt logisch!

Zeker in onze vernieuwde hoofdexpo. Kom langs en ontdek het antwoord op de meest gekke vragen. Heel simpel en in slechts een paar stappen, want in Technopolis wordt alles vanzelf… logisch.

Bereid je bezoek voor

In de kijker

Gek op alles wat met wetenschap te maken heeft? Dan is dit vast ook iets voor jou: 

WO Wbox dino 4
Nieuw
Creatieve doe-doos
8 - 11 jaar (onder begeleiding)

WOWbox Expeditie dino

Verjaardag vieren chocoladetaart
5-12 jaar

Verjaardagsfeestjes

Meisje in shop 2
Ook cadeaubons verkrijgbaar

Shop & Webshop

Kom je met je klas?

Klik dan snel verder en bekijk ons aanbod speciaal voor scholen. Of je nu komt met een bende kleuters of leerlingen uit het lager of secundair, we verwelkomen jullie met open armen met activiteiten op hun maat. En dat allemaal aan een speciaal tarief.

Plan je een event?

Dan ben je bij Technopolis aan het juiste adres. Online, hybride of volledig digitaal? Je hebt het maar te zeggen. We beschikken over de geschikte zaal en infrastructuur voor elke gelegenheid.

Online ervaren

Heb jij ook nooit genoeg van wetenschap? Online verbazen we je dag in dag uit met te gekke proefjes, blogposts waarin we de meest bizarre vragen beantwoorden en bovenal kanjers van videoreeksen die je simpelweg moet gezien hebben. En dat is nog lang niet alles!

Ontdek meer

Door ons aanbevolen

Niet alleen in Technopolis kan je je laten verrassen door wetenschap en technologie. Ben jij al gebeten door de wetenschapsmicrobe? Of zoek je gewoon naar te gekke activiteiten en evenementen? We helpen je maar al te graag op weg.

Ontdek meer