Pizza's bakken in het Kinder-doe-centrum
4-8

Kinder-doe-centrum: laatste kans!

avatar met vuur
Nieuw
8+

Expo ON/OFF

Project M 03

Op bezoek komen

Kleurenschaduw verjaardagsfeestje 4

Tickets & Tarieven

Een goeie tip: koop steeds je tickets online. Aan de kassa betaal je altijd het standaardtarief, maar online kan je vaak een mooie deal doen!

Koop je tickets online

Kom je met je klas?

Klik dan snel verder en bekijk ons aanbod speciaal voor scholen. Of je nu komt met een bende kleuters of leerlingen uit het lager of secundair, we verwelkomen jullie met open armen met activiteiten op hun maat. En dat allemaal aan een speciaal tarief.

Plan je een event?

Dan ben je bij Technopolis aan het juiste adres. Online, hybride of volledig digitaal? Je hebt het maar te zeggen. We beschikken over de geschikte zaal en infrastructuur voor elke gelegenheid.

Science Jukebox fondsenwerving

Meebouwen aan de toekomst? Fluitje van een cent!

Stap één: zoveel mogelijk kinderen en jongeren in Vlaanderen gek maken op wetenschap. Ontdek hoe jij met één euro al het verschil kan maken.

Steun ons

Online ervaren

Heb jij ook nooit genoeg van wetenschap? Online verbazen we je dag in dag uit met te gekke proefjes, een podcast, blogposts waarin we de meest bizarre vragen beantwoorden en bovenal kanjers van videoreeksen die je simpelweg moet gezien hebben. En dat is nog lang niet alles!

Ontdek meer

Door ons aanbevolen

Niet alleen in Technopolis kan je je laten verrassen door wetenschap en technologie. Ben jij al gebeten door de wetenschapsmicrobe? Of zoek je gewoon naar te gekke activiteiten en evenementen? We helpen je maar al te graag op weg.

Ontdek meer