Kortingen en cheques

Kan ik ook met cultuurcheques of een cadeaubon betalen? Kan ik hier terecht met met UiTpas kansentarief? Je vindt het antwoord op deze en nog andere vragen terug op deze pagina.
Auto opheffen ingang

UiTPAS met kansentarief

Op vertoon van een UiTPAS met kansentarief, een gratis voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis, krijg je maar liefst 80% korting op je tickets aan de kassa in Technopolis. Die korting is geldig voor UiTPAS-houders van álle UiTPAS-regio’s. Daarnaast krijg je in onze shop 10% korting in ruil voor 5 UiTPAS-punten, ook als je een UiTPAS zonder kansentarief hebt.

Controleer
of jouw gemeente aangesloten is.

Ui TPAS Mechelen kaart

Iedereen Verdient Vakantie

Technopolis werkt ook samen Iedereen Verdient Vakantie, om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Technopolis ook mogelijk is voor mensen met een beperkt budget. 

Neem voor je langskomt contact op met het Iedereen Verdient Vakantie. Wanneer je toekomt in Technopolis, dan kan je aan het onthaal je dagtickets (aan verminderd tarief) betalen.

Betalen in Technopolis

Aan de kassa kan je betalen met cash, debit- en kredietkaarten en Payconiq. Daarnaast kan je er ook betalen met deze cheques van Sodexo en Edenred (elektronisch en op papier) en Monizze (elektronisch):

  • Sport & Cultuurcheques
  • Ecocheques
  • Consumptiecheques

Je kan aan de kassa ook betalen met de Mechelenbon of een cadeaubon van Technopolis, maar je kan deze niet gebruiken om online je tickets te kopen.

In het restaurant kan je niet alleen met cash, debit- en kredietkaarten en Payconiq betalen, maar ook met de cadeaubon van Technopolis en elektronische maaltijdcheques van Sodexo en Monizze.

Trein

Discovery Combi (B‑Dagtrip)

Deze formule is tijdelijk niet beschikbaar.

Abonnement

Na amper drie bezoeken heb je je abonnement al terugverdiend. Of nóg sneller als je langsgaat bij onze partners!

Ontdek alle voordelen
Cadeaubon

Cadeaubons

Te veel keuze in onze (web)shop? Doe jezelf een plezier en laat de gelukkige zélf kiezen. Alle cadeaubons zijn 1 jaar geldig.

Ontdek meer
Doe-tuin

Veelgestelde vragen

Vond je iets niet terug op de website? Hopelijk vind je het antwoord hier wel. 

Ontdek meer