Kortingen en betaalmiddelen

Kan ik ook met cultuurcheques of een cadeaubon betalen? Kan ik hier terecht met met UiTpas kansentarief? Je vindt het antwoord op deze en nog andere vragen terug op deze pagina.
Auto opheffen ingang

Ticket aan halve prijs met 30 UiTPAS-punten

Ruil aan de kassa van Technopolis 30 UiTPAS-punten om voor een ticket aan halve prijs. Dit voordeel kan per jaar maximaal 2 x per UiTPAS opgenomen worden.

Zo ruil je punten

Ui TPAS Mechelen kaart

80% korting met UiTPAS kansentarief

Op vertoon van een UiTPAS met kansentarief, krijg je maar liefst 80% korting op je tickets aan de kassa in Technopolis. Kijk zeker na of jouw gemeente aangesloten is. 

Lijst gemeentes

Iedereen Verdient Vakantie

Technopolis werkt ook samen Iedereen Verdient Vakantie, om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Technopolis ook mogelijk is voor mensen met een beperkt budget. 

Neem voor je langskomt contact op met het Iedereen Verdient Vakantie. Wanneer je toekomt in Technopolis, dan kan je aan het onthaal je dagtickets (aan verminderd tarief) betalen.

Vliegtuig landen

50% korting op je treintickets

Aan halve prijs naar Technopolis reizen? Het kan! Op elk ticket dat je via deze pagina koopt staat een code, waarmee je aan 50% korting je treintickets heen en terug naar Mechelen kan kopen. Deze treintickets zijn geldig op de dag van je bezoek. 

Jouw Discovery Tickets

Betalen in Technopolis

Aan de kassa kan je betalen met cash, debit- en kredietkaarten en Payconiq. Daarnaast kan je er ook betalen met deze cheques van Pluxee en Edenred (elektronisch en op papier) en Monizze (met de app):

  • Sport & Cultuurcheques
  • Ecocheques
  • Consumptiecheques

Je kan aan de kassa ook betalen met de Mechelenbon.

In het restaurant kan je betalen met cash, debit- en kredietkaarten, Payconiq, de elektronische maaltijdcheques van Monizze en Pluxee, en de koopkrachtpremie van Monizze.

Betalen met een cadeaubon van Technopolis

Je kan bij ons ook met cadeaubons van Technopolis betalen. 

Deze kunnen ingeruild worden voor toegangstickets aan het onthaal en je kan er ook mee betalen in onze shop en het restaurant. 

Je kan deze niet gebruiken om online je tickets te kopen.

Alle cadeaubons zijn 1 jaar geldig.
Ontdek meer
Abonnement Technopolis 1

Abonnement

Na amper drie bezoeken heb je je abonnement al terugverdiend. Of nóg sneller als je langsgaat bij onze partners!

Ontdek alle voordelen

Veelgestelde vragen

Vond je iets niet terug op de website? Hopelijk vind je het antwoord hier wel. 

Ontdek meer