Update 8÷01÷2021− Fysieke of hybride evenementen kunnen helaas tijdelijk niet meer plaatsvinden. Online evenementen daarentegen zijn wel nog mogelijk!
Ontdek alle mogelijkheden

A tot Z-aanpak

Van animatie tot zaalaankleding
Een gepaste, goed bereikbare locatie is de eerste stap naar een geslaagd event. De volgende is de juiste sfeer. Natuurlijk wil je dat je gasten zich meteen thuis en comfortabel voelen, maar je wil ze toch ook verrassen en een blijvende indruk nalaten? Daarom zet Technopolis mee de toon - met opvallende animatie, een high tech ontvangst of een trendy zaalaankleding.

Een zaal die past bij het concept dat jij voor ogen hebt? Wij zorgen ervoor. Het enige wat jij hoeft te doen, is je wensen delen. Ons Event-team doet de rest: van originele ideeën uiten, over alle voorbereidingen coördineren, tot de soundcheck regelen. Je mag dus alles - maar dan ook echt alles - met een gerust hart aan ons overlaten.

Rode loper event
Spektakel buiten

Van animatie…

Een onvergetelijk event? We regelen de meest indrukwekkende animatie: vuurspuwers, een live band of cheerleaders? Ze staan al klaar! Of we planten een photo- of videobooth (mét props) neer. Of liever een cocktailbar in roaring twenties-stijl? Waarmee je jouw gasten ook wil omverblazen, we regelen het.

Virtual reality

Over een innovatieve invulling

Technopolis zou Technopolis niet zijn als het niet voor de meest innovatieve snufjes kon zorgen. Wat denk je van gezichtsherkenning tijdens de check-in van je gasten? Of zullen we in kaart brengen hoe je bezoekers lopen tijdens je event? Ook golden oldies als een babbelbox kunnen, of we vervangen ze door een meer-van-deze-tijd VR-stand.

Einstein sfeerverlichting

… tot de juiste zaalaankleding

Geen dertien-in-een-dozijn decors hier, maar zalen aangepast aan jouw event. Loungy of western? Spacy of duizend-en-één-nacht? Je kunt het zo gek niet bedenken of we wekken het tot leven. Daarbij letten we ook op de details - van de hapjes, over de bloemstukken, tot de hostessen: ze passen allemaal bij het thema.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken we al jouw wensen!