A tot Z-aanpak

Van animatie tot zaalaankleding
Een gepaste, goed bereikbare locatie is de eerste stap naar een geslaagd event. De volgende is de juiste sfeer. Natuurlijk wil je dat je gasten zich meteen thuis en comfortabel voelen, maar je wil ze toch ook verrassen en een blijvende indruk nalaten? Daarom zet Technopolis mee de toon — met opvallende animatie, een high tech ontvangst of een trendy zaalaankleding.
20210930 Zeekracht 23

Een uniek event dat je genodigden nog lang zullen herinneren? 

Wij zorgen ervoor! Het enige dat jij hoef te doen, is je wensen delen. Geen vraag is ons te veel en geen idee te gek. Integendeel zelfs, we houden wel van een uitdaging. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het event zelf kan je steeds rekenen op een verantwoordelijke die alles tot in de puntjes opvolgt, van A tot Z.

Je merkt het al: de service is onberispelijk – vanaf het eerste verkennende gesprek tot de evaluatie na het event. We zijn er klaar voor om jouw gasten van hun sokken te blazen, zonder dat daar een scheikundige explosie bij aan te pas komt!

rode loper ingang evenementenhal
Band Laan

Van animatie…

Een onvergetelijk event? We regelen de meest indrukwekkende animatie: vuurspuwers, een live band of cheerleaders? Ze staan al klaar! Of we planten een photo- of videobooth (mét props) neer. Of liever een cocktailbar in roaring twenties-stijl? Waarmee je jouw gasten ook wil omverblazen, we regelen het.

Over een innovatieve invulling

Technopolis zou Technopolis niet zijn als het niet voor de meest innovatieve snufjes kon zorgen. Wat denk je van gezichtsherkenning tijdens de check-in van je gasten? Of zullen we in kaart brengen hoe je bezoekers lopen tijdens je event? Ook golden oldies als een babbelbox kunnen, of we vervangen ze door een meer-van-deze-tijd VR-stand.

… tot de juiste zaalaankleding

Geen dertien-in-een-dozijn decors hier, maar zalen aangepast aan jouw event. Loungy of western? Spacy of duizend-en-één-nacht? Je kunt het zo gek niet bedenken of we wekken het tot leven. Daarbij letten we ook op de details — van de hapjes, over de bloemstukken, tot de hostessen: ze passen allemaal bij het thema.

Einstein sfeerverlichting