Teambuilding

Mag het eens iets anders zijn?
Nee, dit jaar moet je voor de teambuilding niet kiezen tussen nog maar eens paintballen, kajakken op de Dijle of wandelen door Mechelen. Want dit jaar kom je voor jouw teambuilding naar Technopolis. Origineel, tot in de puntjes verzorgd en perfect voor je budget. Samen creëren we een teambuildingdag op maat van jouw bedrijf. Zo stijg je gegarandeerd in de achting van jouw collega’s!
drone vangen
Topfavoriet

Fun with drones

Heb je altijd al eens willen leren vliegen met een drone of je droneskills willen testen op een parcours? Dat kan tijdens een droneteambuilding! Onze zaal Einstein wordt omgebouwd tot een heus hindernissenparcours waarin je het kan opnemen tegen je collega’s in verschillende dronespelletjes. Is een gewoon parcours niet spannend genoeg voor jou, dan kan je experimenteren met een First Person View bril om het extra uitdagend te maken.

 • Duur: 2 uur à 2,5 uur
 • Locatie: Einstein
 • Aantal personen: 10 tot 100
Topfavoriet

Escape game 'The Lock'

Krijg je maar geen genoeg van escape games of wil je je er graag voor de eerste keer aan wagen? Nodig dan je personeel uit voor onze escape game The Lock’. De deelnemers splitsen zich op in teams en hebben 90 minuten de tijd om een kist te openen. Aan de hand van een tablet en een koffertje vol benodigdheden moeten ze het slot trachten te ontcijferen. Lukt het hen niet om de kist tijdig te openen, dan wordt de inhoud van de kist vernietigd. 90 minuten vol breinbrekers en augmented reality zijn de benodigdheden voor een spannende teambuilding! I.s.m. Ontpop Mechelen.

 • Duur: 1,5 uur
 • Aantal personen: 12 tot 100

Wandelcoaching

Trek je stapschoenen aan voor een van onze natuurlijke, wetenschappelijk geïnspireerde themawandelingen. Er zijn verschillende varianten: van een energieke walkshop tot een originele wandelvergadering. 

 • Duur: 2 uur
 • Aantal personen: 6 tot 15 per coach
Ontdek onze thema's
Geld idee

Workshop Geld & Gedrag

Duik samen met je collega’s in de wereld van het geld. Laat het rollen, blijf erop zitten, gooi het over de balk… en ontdek hoe het je gedrag en je keuzes beïnvloedt. Vaak zonder dat je dat zelf beseft!

 • Duur: 1 uur (+ 1 uur toelichting)
 • Aantal personen: 12 tot 100
Ontdek meer

Workshop Circulaire economie

Vertaal duurzaamheid in een succesvol businessplan. Samen werken we een workshop op maat van jouw bedrijf of organisatie uit en maken we de sprong van ambitie naar actie!

 • Duur: hele dag
 • Aantal personen: 25
Ontdek meer
Circulaire economie brainstorm

Praktisch

Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 7 tot 700 personen en we passen ons programma graag op maat aan.
015 34 20 00 (op weekdagen)
Om beschikbaarheid te garanderen, vragen wij je om voor weekend- en feestdagen minimum 2 maand op voorhand een optie te plaatsen. Voor gewone weekdagen kan dit tot minimum 1 maand voor het evenement.

Combineer je teambuilding met een show of demo!

Een edutainer trakteert jou en jouw gasten op allerlei proeven en demonstraties. Stuk voor stuk originele en spannende wetenschappelijke extraatjes die jouw evenement echt uniek maken.

Ideaal voor tijdens de pauze van je workshop of teambuilding! Tijdens onze wetenschapsshow mogen je gasten even lekker onderuit zakken en laat ze de actie even aan iemand anders over. Hebben ze toch nog wat energie over, dan kunnen ze zelf enkele experimenten uitvoeren tijdens onze demo.