Nieuw
6-12
LO

Podcast TEEN of TANDER

Professionele bekvechters Ragna en Michiel zijn het nooit — maar dan ook nóóit — met elkaar eens. Voor hen is het altijd t één of t ander. En zo geraken ze steevast van de ene in andere battle verzeild. Hun strijdwapens? Een rappe tong en flink wat wetenschap.

Maar wie heeft er gelijk? Luister naar onze podcast op YouTube, Spotify, Apple of Google Podcasts of simpelweg op deze webpagina. Bepaal jij mee wie de winnaar is?
TEEN of TANDER woordbeeld 1

Wat is t nu?

Is een triceratops oneindig veel cooler dan een Tyrannosaurus rex? Zijn bananen beter dan avocado’s? Zijn katten leuker dan honden? Wie heeft volgens jou gelijk? Breng jouw stem uit op Instagram en bepaal mee de winnaar!

4 rondes om te beslissen

Nadat Ragna en Michiel in ronde 1 en 2 hun beste argumenten pro en contra bovengehaald hebben, brengen ze in ronde 3 een ludieke ode aan hun eigen gelijk. Daarna barst het debat he-le-maal los. Maar geen zorgen, Emiel is er om de battle in goeie banen te leiden.

Waar is t?

Je vindt onze podcast terug op YouTube, Spotify, Apple en Google Podcasts plus hier op deze webpagina. 

Luister nu

Podcast TT 18

Voor wie?

Onze podcast is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Je kan er zowel met het hele gezin als in de klas van genieten.

Beluister alle afleveringen

Onze eerste aflevering ging live op maandag 18 september 2023. In totaal zijn er 8 afleveringen.

Podcast sfeerbeeld 1000b
Speciaal voor scholen

Organiseer zelf een battle

Klinkt leuk zo’n battle? Luister met je leerlingen naar onze podcast en organiseer er nadien zelf één. Zo leren ze dat debatteren met goeie argumenten niet alleen leuk, maar ook heel leerrijk kan zijn.

Download de handleiding

TEEN en TANDER verbeteren?

Heb je voer voor nog meer battles? Broed je op geniaal scenario? Of heb je al een vervolg in gedachten? Mail al je ideeën naar podcast@​technopolis.​be.

Podcast Ragna

Credits

Professionele bekvechters: Ragna Frans en Michiel Staut
Moderator: Emiel Dehouwer
Editor: Neel Boone
Scriptschrijvers: Marjolein Van Ginneken, Neel Boone, Marian Michielsen, Emiel Dehouwer, Ragna Frans en Michiel Staut
Podcast TEEN en TANDER Michiel