2e & 3e graad secundair

Plan je klasuitstap
Technopolis brengt wetenschap en technologie dichter bij jouw leerlingen! Samen met hen ontdek je er de wetenschap en technologie die schuilgaat achter alledaagse en vertrouwde dingen. Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en beleef wetenschap in levenden lijve! Lees hier alles over je gedroomde klasuitstapje.
Zeekracht 70

Bezoek leerlingen secundair onderwijs

We zijn alle weekdagen open, maar om jouw leerlingen de beste zorgen aan te bieden, ontvangen we leerlingen uit het secundair op andere dagen dan kleuters en leerlingen uit het lager onderwijs. Leerlingen uit het secundair zijn welkom op maandag (afwisselend met leerlingen uit het lager), dinsdag en woensdag (afhankelijk van de eerste boeking).

Al gauw 4 uur experimenteerplezier

Je klasbezoek betekent al gauw 4 uur experimenteerplezier. Je moet niet alles in één keer doen. Als de dag om is, maar de experimenten nog niet, kan je altijd nog eens terugkomen met je klas.

In Technopolis doe je trouwens nooit twee keer hetzelfde: wij blijven ons aanbod vernieuwen, waardoor je klasbezoek telkens anders verloopt.

Wat je zéker moet weten

Tarief secundair

Wat kost een bezoek met de klas en welke extra’s kan je voor een beetje extra toevoegen? Ontdek het snel.

Ontdek meer
Picknick

Picknick

Je leerlingen kunnen hun zelf-meegebrachte lunch in één van onze picknickruimtes opeten.

Reserveer

Voordelige combitickets

Combineer je klasbezoek aan Technopolis met één van de vele bezienswaardigheden in de buurt.

Ontdek meer

Inbegrepen in je dagticket

LO & SO

Hoofdexpo

Ooit al zelf een vliegtuig veilig aan de grond gezet? Of in een enorme zeepbel gestaan? Vergeet niet om tussendoor even een uiltje te vangen op ons spijkerbed.

Ontdek onze toppers!
Sporttentoonstelling 150
LO & SO

Sport 2.0

Haal verbluffende stunts uit met de hulp van een flink staaltje virtual en augmented reality zonder er maar één schrammetje aan over te houden. Ontdek snel onze sportaculaire toppers.

Ontdek er alles over
Zeekracht 87
Nieuw
SO

Zeekracht

Kweken we ons eten binnenkort in een onderwaterboerderij? Of pluggen we zeeschepen in in een megagroot stopcontact? En slaan we energie op in gigantische badkuipen? In onze gloednieuwe expo Zeekracht dompelen we je onder in de zee en de haven van morgen zonder dat je ook maar één druppel water voelt.

Ontdek meer
LO & SO

Doe-tuin

Zin om buiten te experimenteren? In onze Doe-tuin verzet je een rots in beweging met je pink, wandel je over een levende brug en volg je de sporen van het gevaarlijkste dier ter wereld.

Ontdek er alles over
Kettingreactie demo
LO & SO

Demo's

Zijn je leerlingen klaar voor de échte actie? Soms moeten ze dingen gewoon zien om ze te geloven! Op geregelde tijdstippen per dag demonstreren we dan ook enkele wetenschappe-leuke principes om kippenvel van te krijgen!

3 à 4 keer per dag
Ontdek meer

Niet inbegrepen in je dagticket

Vanaf 4e lj. LO

E-rally

Een leerrijke route uit langs vijftien interactieve opstellingen!

Ontdek meer

Voor na je klasbezoek

Educatief pakket 2e graad secundair

Ga aan de slag in je klas met wat je leerlingen hier leerden

Ontdek meer