Update 27/10/2020 — Schoolbezoeken zijn voorlopig niet toegestaan tot aan de kerstvakantie. Had je een klasbezoek gepland? Neem contact met ons op en wij verplaatsen gratis je bezoek naar een latere datum.
Onze maatregelen
Sint Romboutstoren

Voordelige combitickets

Plan je een klasbezoek aan Technopolis? Combineer je bezoek gerust met één van de vele bezienswaardigheden in de buurt. Voordelige combitickets kan je reserveren bij Technopolis of bij onze partners.

Combineer je klasbezoek met een bezoek aan...

Technopolis in combinatie met

Combiticket leerling

Combiticket leerkracht (enkel op vertoon van geldige lerarenkaart) (***)

Planckendael

€ 18,45 (kleuters en lager onderwijs)

€ 20,45 (secundair onderwijs)

€ 17,50


Speelgoedmuseum
€ 12,95€ 7,75
De Nekker
€ 7,95 (kleuters)
€ 9,45 (lager onderwijs)
€ 10,45 (secundair onderwijs)
gratis

Sterrenwacht Mira
€ 12,45
gratis

Sint-Romboutstoren (*)
€ 9,45€ 2,50

Fort van Breendonk (**)
€ 10,80
€ 3

Het Planetarium
€ 10,80
gratis

Kazerne Dossin
€ 10,70
€ 3,75

Malinska
€ 10,60
gratis

Praktisch

  • Combitickets zijn enkel te boeken door groepen vanaf 15 betalende leerlingen!
  • De betaling van het combiticket gebeurt aan de kassa van de bestemming die je het eerst bezoekt, met uitzondering van het combiticket met de Sint-Romboutstoren, Volkssterrenwacht Mira, De Nekker en Malinska, waarbij de betaling steeds aan de kassa van Technopolis plaatsvindt.
  • De betaling van de zoekprenten, e-rally's en picknick in Technopolis, gebeurt steeds aan de kassa van het onthaal in Technopolis.
  • Voor de reservatie van de picknickruimte en/of eventuele gidsen bij de combipartners, gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met de betrokken organisatie. De betaling van deze extra’s gebeurt eveneens bij de betrokken organisatie.
  • Gelieve bij je reservatie rekening te houden met eventuele abonnees in je groep. Abonnementen dienen altijd ter plaatse voorgelegd te worden.

(*) Wanneer men de Sint-Romboutstoren wil bezoeken op woensdag of in de voormiddag van de overige weekdagen, dan dient er per groep van 20 personen een gids betaald te worden.

(**) Bij een combi met het Fort van Breendonk dient men er rekening mee te houden dat er ter plaatse nog een gids betaald moet worden. De prijs voor deze gids bedraagt € 55. Eén gids begeleidt maximum 30 personen.

(***) Behalve bij Kazerne Dossin, krijgt 1 begeleider/leerkracht per 15 kinderen gratis toegang.

Combineer je klasbezoek met een wiskundewandeling

Op wiskundewandeling doorheen Mechelen

Altijd al eens een wiskundewandeling willen doen met je leerlingen? Dankzij hogeschool Thomas More kan dat! Tijdens de wandeling ontdek je de meest pittoreske plekjes van Mechelen en los je intussen enkele wiskundige problemen op. De wandeling duurt max. 2 uur en kan je dus perfect met een bezoek aan Technopolis combineren.

De wandeling is bestemd voor leerlingen van de 1e graad secundair.

Sint Romboutstoren

Combineer je klasbezoek met selfie game Super Snap

Ontdek Mechelen op een originele manier

Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit om Mechelen te ontdekken? Super Snap is een leuk en interactief spel in een doos. Het is een unieke combinatie van spelkaartjes in de doos en een Facebook Messenger chatbot op je smartphone.

Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor met de opdrachtenkaartjes uit de Super Snap spelbox. Ondertussen leidt de virtuele spelbegeleider in Messenger het spel in goede banen en verrast hij met leuke weetjes over Mechelen en spannende duels tussen de teams. Deze doe-het-zelf formule is ideaal voor je schooluitstap!

Praktisch

€79 voor de hele groep (voor een groep van 24 personen is dit € 3 per persoon)
Kortingscode:
Combineer je bezoek aan Technopolis met de Super Snap Citygame Mechelen en krijg € 10 korting bij je aankoop op dasbox.be met de kortingscode TCHNP. De korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen, promoties of acties van Das Box. De korting geldt enkel voor aankopen in de webshop en niet in winkels waar de boxen verkocht worden.
Max. 24 personen (voor nog grotere groepen kan je meerdere boxen aankopen)
Supersnap Mechelen Das Box

Reserveer je klasuitstap online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online.