Voordelige combitickets

Plan je een klasbezoek aan Technopolis? Combineer je bezoek gerust met één van de vele bezienswaardigheden in de buurt. Voordelige combitickets kan je reserveren bij Technopolis of bij onze partners.
Sint Romboutstoren

Combineer je klasbezoek met een bezoek aan…

Technopolis in combinatie met

Combiticket leerling

Combiticket leerkracht (enkel op vertoon van geldige lerarenkaart) (***)

Planckendael

18,95 (kleuters en lager onderwijs)

20,95 (secundair onderwijs)

17,50
Speelgoedmuseum
13,457,75
De Nekker
8,45 (kleuters)
9,95 (lager onderwijs)
10,95 (secundair onderwijs)
gratis
Sterrenwacht Mira
12,95
gratis

Sint-Romboutstoren (*)
9,952,50

Fort van Breendonk (**)
11,30
3

Het Planetarium
11,30
gratis

Kazerne Dossin
11,20
3,75

Malinska
11,95
gratis

Praktisch

  • Combitickets zijn enkel te boeken door groepen vanaf 15 betalende leerlingen!
  • De betalingvan het combiticket gebeurt aan de kassa van de bestemming die je het eerst bezoekt, met uitzondering van het combiticket met de Sint-Romboutstoren, Volkssterrenwacht Mira, De Nekker en Malinska, waarbij de betaling steeds aan de kassa van Technopolis plaatsvindt.
  • De betaling van de zoekprenten, e‑rally’s en picknick in Technopolis, gebeurt steeds aan de kassa van het onthaal in Technopolis. 
  • Voor de reservatie van de picknickruimte en/​of eventuele gidsen bij de combipartners, gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met de betrokken organisatie. De betaling van deze extra’s gebeurt eveneens bij de betrokken organisatie.
  • Gelieve bij je reservatie rekening te houden met eventuele abonnees in je groep. Abonnementen dienen altijd ter plaatse voorgelegd te worden.

(*) Wanneer men de Sint-Romboutstoren wil bezoeken op woensdag of in de voormiddag van de overige weekdagen, dan dient er per groep van 20 personen een gids betaald te worden.

(**) Bij een combi met het Fort van Breendonk dient men er rekening mee te houden dat er ter plaatse nog een gids betaald moet worden. De prijs voor deze gids bedraagt € 55. Eén gids begeleidt maximum 30 personen.

(***) Behalve bij Kazerne Dossin, krijgt 1 begeleider/​leerkracht per 15 kinderen gratis toegang.

Combineer je klasbezoek met een wiskundewandeling

Op wiskundewandeling doorheen Mechelen

Altijd al eens een wiskundewandeling willen doen met je leerlingen? Dankzij hogeschool Thomas More kan dat! Tijdens de wandeling ontdek je de meest pittoreske plekjes van Mechelen en los je intussen enkele wiskundige problemen op. De wandeling duurt max. 2 uur en kan je dus perfect met een bezoek aan Technopolis combineren.

De wandeling is bestemd voor leerlingen van de 1e graad secundair.