Nieuw
14+

The Bigger, the Better!

Deze videoreeks laat er geen twijfel over bestaan: groter is echt wel beter. Toch als het op experimenten aankomt.
Naamloos Google Chrome 7 10 2021 19 10 20

Dit zie je niet op school

De truc met het tafellaken dat weggetrokken wordt? Gezien. De wieg van Newton aka het bureauaccessoire met de balletjes? Pfff… Ja, dat dachten we ook. 

Totdat we Jamie-Lee Six, Jaël Ost, Maximiliaan Verheyen en Ilias El Kostit en enkele andere TAGMAG-insiders een challenge gaven. Doe dat eens na in het GROOT. Hun tegenstanders? De Chiro’s van Deerlijk, Beveren, Zwalm en Ruisbroek, de Scouts van Serskamp en KSA De Meisjes van Wevelgem. Alle remmen gingen los en van het ene kwam het andere…

WOW, als zij dat kunnen…

Dan kan jij dat ook. Wat houdt je tegen? Laat je trouwens niet wijsmaken dat alles van de eerste keer ging. Jawel, er zijn bloopers en we zijn niet te beschaamd om die te delen. Curieus? Volg ons dan snel op Instagram en TikTok.

Gratis

Binnenkort ook live in Technopolis

Op woensdag 27 oktober is ons kot te klein. Dan vallen TAGMAG-insiders Jaël, Kessy, Fabian en Maximiliaan uit The Bigger, the Better bij ons binnen voor een reeks experimenten waarvan je bomma op haar g** zou vallen. Wil je erbij zijn?​’t Zal wel zijn! Grijp je kans en schrijf je snel in.

Ontdek meer

Heb je even? Zet je neer en 

Wordt vervolgd!

Elke week laten we een nieuwe aflevering los op onze YouTube. De laatste verschijnt op 28 oktober. 

In samenwerking met: