The Maze

Volg onze nieuwe videoreeks i.s.m. met TAGMAG
TAGMAG en Technopolis stellen voor: The Maze. Een mysterieus doolhof ergens in Loppem, talloze ongeziene wetenschappelijke beproevingen en een reeks dappere maar vooral vindingrijke deelnemers. Geraken ze tijdig (en heelhuids) uit het doolhof? Bekijk nu deze videoreeks via het YouTube-kanaal van Technopolis en je komt het snel te weten! Voor wie nieuwsgierig is naar de oplossing van de proeven, is er ook Solving the Maze, exclusief op het YouTube-kanaal van Technopolis.

Bekijk nu The Maze

Na de succesvolle videoreeks Social Quiztancing, is het nu tijd voor The Maze. Gedurende 6 weken aan een stuk dagen we TAGMAG-Insiders en andere dappere bekende gezichten uit om uit het doolhof op het domein van het kasteel in Loppem te geraken. Op hun weg komen ze allerlei wetenschappelijke experimenten, puzzels en andere breinbrekers tegen. Wie hulp nodig heeft, kan rekenen op twee wetenschapsknobbels van Technopolis, maar opgelet: elke tip levert straftijd op. 

Waar?

Alle afleveringen zijn te bekijken op het YouTube-kanaal van zowel TAGMAG als Technopolis.

Special: Solving the Maze

Voor elke aflevering van The Maze vind je op het YouTube-kanaal van Technopolis een episode van Solving the Maze. In deze reeks onthullen we op een leuke manier de wetenschap achter elk obstakel. Tegelijk gunnen we je ook een blik achter de schermen (lees: exclusieve beelden van alle grappige pogingen). Volg Technopolis op YouTube!

In samenwerking met

The Maze

Solving The Maze

Enkel op het YouTube-kanaal van Technopolis!