Formules

Een Sinterklaasfeest, een familiedag voor al je medewerkers of een exclusieve avondopening? Doe inspiratie op aan de hand van onze succesformules of stel zelf een formule voor.
Muziek
Nieuwjaarsfeest

Uniek nieuwjaarsfeest

Beste wensen. Goede voornemens. En knallende champagnekurken. Bij een nieuw jaar hoort een feestelijke nieuwjaarsreceptie. Stop je die traditie graag eens in nieuw en vooral specialer jasje?

Ontdek meer

Op ontdekking in de tentoonstellingsruimte

Wil je jouw gasten verrassen? Geef hen dan tijdens je event toegang tot de spannendste wetenschapstentoonstelling van het land.

Ontdek meer

Exclusieve avondopening

Onze nocturnes zijn altijd opnieuw succesnummers. Logisch ook, want vier uur (of nog langer) is Technopolis alleen van jou en jouw gasten. Terwijl het buiten stilaan donker wordt, flitsen de lichteffecten binnen extra hard. 

Ontdek meer
Show event

Familiedag

There is no I’ in team! Je wil graag je personeelsleden bedanken voor hun harde werk, maar je vindt maar geen locatie waar je zowel je personeelsleden als hun kinderen een toffe dag kan bezorgen? Nodig hen uit op een familiedag in Technopolis en wij zorgen ervoor dat iedereen met een big smile naar huis gaat.

Ontdek meer
Show vloeibaar stikstof

Show of demo

Wat Technopolis onderscheidt van alle andere locaties? De legendarische wetenschapsshows en demonstraties! Een edutainer trakteert jou en jouw gasten op allerlei proeven en demonstraties vol spectaculaire experimenten. Stuk voor stuk originele en spannende wetenschappelijke extraatjes die jouw evenement echt uniek maken.

Ontdek meer

Sinterklaasfeest

De lieve goede Sint komt maar één keer per jaar met zijn stoomboot vanuit Spanje naar ons land en dat vraagt voor een heus feestje! Hij komt jaarlijks ook langs in Technopolis, dé plek bij uitstek voor zowel brave als nieuwsgierige kinderen.

Ontdek meer
Ontmoet de Sint