Update 29/10/2020 — Technopolis en Dinopolis zijn tijdelijk gesloten.
Veelgestelde vragen
Show-Half-uur-natuur

Show Een half uur natuur

Vanaf de herfstvakantie! 
8+
Fluitende vogels, vallende bladeren, wilde paddenstoelen en dassenburchten. Achter elke boom doet onze altijd goedgemutste boswachter wel een verrassende ontdekking. En op een mooie herfstdag zoals vandaag staat deze altijd vol verwondering te kijken hoe de natuur zich aanpast aan het veranderende weer. Reserveer snel je plekje voor onze show ‘Een half uur natuur’ en ontdek hoe onze nieuwsgierige boswachter het mysterie achter enkele natuurverschijnselen probeert te ontrafelen.

Waarom? Daarom natuurlijk!

Net terug van een leuke werkdag in het bos, begint onze boswachter zich allerlei vragen over de natuur te stellen. De beste manier om antwoorden te krijgen? Door te experimenteren, natuurlijk! En in de boswachters gezellige huis en tuin aan de rand van het bos is er materiaal genoeg voor het ene experiment na het andere. Zet je schrap voor een bijzonder kleurrijke show boordevol verbazingwekkende proeven, waaronder een experimentele dans!

Ben jij klaar voor een wervelend spektakel waarin we o.a. het raadsel achter blauwe rodekoolsoep uit de doeken doen, meer te weten komen over de bloemetjes en de bijtjes en – als klap op de vuurpijl – vuurvliegjes?!

Praktisch

Vergeet niet om vóór je bezoek je plek voor deze show te reserveren via de aparte reservatiemodule.
Inbegrepen in de prijs van je dagticket.
30 min.
Dagelijks tijdens de herfstvakantie, twee keer per dag. Van 14/11 tot 13/12 op zaterdag en zondag, twee keer per dag.

Reserveer je plek voor deze show

Om een voorstelling van deze show bij te wonen, dien je op voorhand je plekje te reserveren. Je kan slechts één show naar keuze tegelijk aanduiden. Staat er nog een tweede show op het programma op de dag van je bezoek, dan kan je daar zeker en vast ook voor reserveren. Reserveer eerst een plek voor deze show en doorloop alle stappen totdat je een finale bevestiging krijgt. Daarna ga je terug naar het beginscherm van de reservatiemodule en doe je vervolgens hetzelfde voor de andere show die je wil bijwonen.