6+ | Beperkt rolstoeltoegankelijk

Show Robin wil naar de maan

Laatste voorstelling op zondag 12 februari!
Robin is nog klein, maar heeft torenhoge ambities! Robin wil namelijk naar de maan en is van plan om daar helemaal zelf te geraken. En liefst zonder dat curieuzeneuzemama of ‑papa er achter komen… Samen met grote knuffelbeer Houston bereidt de jonge avonturier zich in het holst van de nacht voor op een ruimtemissie aan de hand van een raketpakket en wat uitleg over de vuurdriehoek. Er ontbreekt alleen nog één ding om deze missie te doen slagen: een geschikte brandstof!
trompet vuur

Award winnende show

Bereid je nu al maar voor op enkele spectaculaire vlammen en knallen die nog wel even zullen nazinderen. Deze show is niet alleen spectaculair, maar ook énorm spannend! Denk jij dat Robin alle experimenten kan uitvoeren zonder dat mama of papa in de gaten krijgen dat hun lieveling wel heel bijzondere plannen heeft? En als dat lukt, zal Robins raket dan wel hélemaal tot aan de maan geraken?

Ontdek het allemaal tijdens wat misschien wel de meest spannende show is die ooit in Technopolis werd vertoond. Wedden dat je de hele tijd op de rand van je zetel zal zitten!? 

Deze show won niet voor niets in 2017 een award op de Science Me! European Science Show Competition in Hannover. Mis m niet!

Praktisch

Inbegrepen in de prijs van je dagticket. Zonder reservatie.
30 min.
Tijdens schoolperiodes: tot 2 keer per dag (in het weekend). LAATSTE voorstelling op zondag 12 februari! Daarna schakelen we over op de show Een half uur natuur.
Beperkt rolstoeltoegankelijk