Tentoonstellingsruimte vliegtuig

Op bezoek komen

bodem zee vissen
Nieuw
Expo
8+

Zeekracht

Verjaardag vieren chocoladetaart
5-12 jaar

Verjaardagsfeestjes

WO Wbox 3
8-11 jaar (onder begeleiding)

WOWbox Morse op Mars

Vertrek thuis op ruimtemissie met onze doe-doos.

Bestel nu

Kom je met je klas?

Klik dan snel verder en bekijk ons aanbod speciaal voor scholen. Of je nu komt met een bende kleuters of leerlingen uit het lager of secundair, we verwelkomen jullie met open armen met activiteiten op hun maat. En dat allemaal aan een speciaal tarief.

Plan je een event?

Dan ben je bij Technopolis aan het juiste adres. Online, hybride of volledig digitaal? Je hebt het maar te zeggen. We beschikken over de geschikte zaal en infrastructuur voor elke gelegenheid. Deze zomer kan je ook in openlucht vieren in onze zomerbar.

Verjaardag vieren chocoladetaart

Feesten en ontdekken

Wist je al dat Technopolis dé plek is om je verjaardag te vieren? Je vindt bij ons ineens ook het perfecte verjaardagsgeschenk: onze WOWbox. Met deze creatieve doe-doos, kan je op ruimtemissie naar Mars zonder ook maar één voet uit de deur te zetten.

Ontdek meer

Online ervaren

Heb jij ook nooit genoeg van wetenschap? Online verbazen we je dag in dag uit met te gekke proefjes, blogposts waarin we de meest bizarre vragen beantwoorden en bovenal kanjers van videoreeksen die je simpelweg moet gezien hebben. En dat is nog lang niet alles!

Ontdek meer

Door ons aanbevolen

Niet alleen in Technopolis kan je je laten verrassen door wetenschap en technologie. Ben jij al gebeten door de wetenschapsmicrobe? Of zoek je gewoon naar te gekke activiteiten en evenementen? We helpen je maar al te graag op weg.

Ontdek meer