Beleef de magie van K3 in Technopolis

Wist je dat Hanne, Marthe en Julia dol zijn op wetenschap? Ze kwamen een tijdje geleden naar Technopolis en beleefden hier de tijd van hun leven. Een paar experimenten vonden ze zó WOW, dat we ze in een K3-jasje gestoken hebben. Voor de grootste (en kleinste) fans, is er nu ook de gloednieuwe opstelling Dans met K3’.

Waar wacht je nog op? Kom net zoals K3 een dagje experimenteren in Technopolis!
K3 website 1200x675 v2 002 met logo4 3
K3 meisjes

Ontdek de favoriete experimenten van Hanne, Marthe en Julia

Speel Waterval op de buizenpiano

Piano spelen doet Hanne het liefst van al met… sloffen! Pak er een vast en mep erop los op onze buizenpiano. Je moet maar één ding weten: hoe langer de buis, hoe lager de toon.

Buizenpiano K3 met kinderen 5
K3 muziektafel hanne marthe julia

Mix muziek met K3-geluiden

Als het van Marthe afhing, dan kwam ze elke dag muziek mixen op onze muziektafel. Die ligt vol met schijven die allemaal een ander geluid maken. Kies je schijven, sorteer ze en play!

Muziektafel K3 met kinderen 16

Maak een video zoals K3

Video’s maakt Julia het liefst met foto’s! Dat ontdekte ze op onze set in Technopolis, waar je zonder risico op kleerscheuren de gekste foto’s trekt. Daarna worden ze snel na elkaar gezet, waardoor je een wel heel speciale video krijgt.

K3 stopmotion

Doe alsof je een vlinder bent

Ga net zoals Hanne, Marthe en Julia tussen de vleugels van onze gigantische vlinder staan. Sla je armen uit, lach naar de camera en roep kaaaaa driiiieeee!

K3 Vlinder 2
Dans met K3 met kinderen 17
Nieuw

Dans met K3

Ga voor onze greenkey staan, gooi je armen en benen los en dans op Mango Mango, Sprookjesboek en Waterval. Vergeet zeker niet naar het grote scherm te kijken. Daarop lijkt het alsof jij naast K3 staat te swingen. Hoe gek is dat?!

Als ik een wetenschapper was…”

Ken jij het K3-liedje Sprookjesboek vanbuiten? Dan zal je in Technopolis heel wat elementen uit de gloednieuwe videoclip herkennen. Vind jij ze allemaal?

DSC00843

Alle magie van K3 is inbegrepen in je dagticket

Voor iedereen die dol is op muziek en wetenschap

De K3-opstellingen worden (net als alle andere in onze hoofdexpo) aanbevolen voor kids vanaf 8 jaar.
Oeps, iets te jong? Onder begeleiding kunnen jongere kinderen zeker ook plezier beleven aan de favoriete experimenten van K3.
Nog tot en met 7 januari 2024.

Oya lélé er is nog veel meer te beleven in Technopolis!

Zoals onze gloednieuwe show Kosmos Airlines, waarin we je meenemen op ruimtereis. Deze show staat elk weekend op het programma.

Elke dag zijn er ook live demo’s in onze tentoonstellingsruimte en tijdens schoolvakanties kan je deelnemen aan tal van workshops.

Bereid je bezoek voor

K3 is fan van Technopolis. Jij ook?

Julia: Wetenschap is verrassend cool! Zeker in Technopolis. We hebben er geleerd dat er in álles wetenschap zit. In onze liedjes en in onze video’s. Zelfs in onze dansjes!

Marthe: Het belangrijkste dat wij geleerd hebben? Dat wetenschap héél leuk en helemaal niet zo moeilijk is.”

Hanne: Ik zou iedereen aanraden om een keertje naar Technopolis te gaan en onze favoriete experimenten zelf uit te proberen.”

K3 in Technopolis