Vergeet niet om op voorhand je ticket(s) online te kopen en/​of je bezoek te registreren.
Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

STEK

Onze zone voor jonge makers
Nieuw
14-18
Welkom in STEK, onze gloednieuwe zone exclusief voor én door jongeren. Onder normale omstandigheden kan je er regelmatig deelnemen aan workshops en vinden er talks plaats.

What the... STEK!?

STEK is een creatieve zone voor en door jongeren die met de jaren verder vorm zal krijgen. Straffer nog, jij bepaalt helemaal zelf wat je er gaat doen. Wij organiseren op vaste tijdstippen workshops rond allerlei topics, maar jij bepaalt helemaal zelf hoe je ze invult en beleeft.

Voor wie?

Of je over bepaalde skills moet beschikken? Hell no! Letterlijk iedereen met ideeën, creativiteit en nieuwsgierigheid is welkom in STEK! Er is slechts 1 echte must: dat je minimum 14 jaar bent... De rest doet er écht niet toe. Kom gewoon inspiratie opdoen, chillen en – als je er zin in hebt – gewoon je eigen ding maken.

Er staat een Toren!

Je kan er niet naast kijken! Er staat een Toren (jawel, met hoofdletter T) vanjewelste in STEK. De komende jaren wordt de Toren wordt het skelet dat jongeren verder zullen uitbouwen en vormgeven tijdens onze workshops. Ze kunnen er ideeën uitwisselen en binnenkort zullen er ook regelmatig talks plaatsvinden.

Met de steun van

Dit project kan gerealiseerd worden dankzij de steun van het Wetenschapscommunicatiebeleid van de Vlaamse overheid.